Harry Redknapp (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Harry Redknapp (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Redknapp: – Det var en umulig oppgave

Mener Tottenham var sjanseløse etter utvisningen av Peter Crouch.

Real Madrid-Tottenham 4-0

Tottenham fikk så hatten passet av Real Madrid i første del av Mesterliga-kvartfinalen.

Etter stor europacupsuksess så langt denne sesongen, var 0-4-tapet en skikkelig nesestyver for Spurs-manager Harry Redknapp, som allerede før kampstart fikk noe å tenke på.

– Det ble en vanskelig kveld. Vi mistet Aaron Lennon idet vi skulle gå inn på banen, han følte seg ikke bra nok til å spille. Så vi måtte endre det umiddelbart, sier Redknapp.

Se intervju med Harry Redknapp og José Mourinho øverst i artikkelen

– Du trenger et mirakel
Og flere problemer skulle det bli; Peter Crouch' to gule kort i løpet av det første kvarteret, sørget for at Tottenham måtte spille resten av kampen i løvens hule med én mann mindre.

– Selvfølgelig – å bli redusert til ti mann. Du trenger et mirakel når du spiller med ti mann. Bedre lag enn oss ville nok også slitt i kveld. Det var en umulig oppgave, sier Redknapp.

Harry Redknapp og José Mourinho (Foto: Andres Kudacki/Ap)
Harry Redknapp og José Mourinho (Foto: Andres Kudacki/Ap)

Mourinho føler med Spurs
Kollega José Mourinho, har full forståelse for Tottenham-managerens frustrasjon.

– Jeg føler med dem, selvfølgelig. Jeg har god erfaring med å spille med ti mann i Mesterligaen, og jeg vet hvor vanskelig det er, sier Mourinho, som mener London-klubben i realiteten var sjanseløse etter utvisningen.

– Du må forsvare deg. Hvis du er foran, må du forsvare, forsvare og forsvare. Ligger du allerede under, og må angripe, er det en umulig oppgave.