Rønnis (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
Rønnis (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

Rønneberg og forloveden hemmelig gift

Har giftet seg i all hemmelighet ti måneder før de skulle.

Til sommeren gifter «Senkveld».programleder Harald Rønneberg seg med sin Sølvi Haugland. Paret inviterer til stor fest og 120 gjester skal være invitert.

I dag kan imidlertid Se og Hør avsløre at Harald og Sølvi allerede har giftet seg.

Adopsjon

Ifølge ukebladet ble paret allerede 2. oktober i 2010 registrert som ektepar, og har dermed vært gift i 10 måneder når bryllupet etter planen skal stå 10. august i Halden kirke.

Grunnen til at paret allerede har giftet seg skal være at de ønsker å adoptere, og at de må være gift for at det skal være mulig.

«Andre enn ektefeller kan ikke adoptere sammen». Norske adopsjonsmyndigheter forutsetter at summen av samboerskapet må ha vært minst to år. Samboerskapet må kunne dokumenteres, for eksempel ved utskrift fra Folkeregistret.

Paret skal etter det Se og Hør erfarer ønske å adoptere fra Etiopia, og ønsker seg ikke tradisjonelle bryllupsgaver. De ønsker heller at det gis penger til en organisasjon i Afrika.

Les også: Slik blir Senkveld-Haralds drømmebryllup

Bryllupsspøk

Samme uke som det ble offentlig kjent at Harald og Sølvi gifter seg, gjorde programlederen et aldri så lite stunt ut av det i «Senkveld».

– Hjemme hos oss er det en som er hakket mer hysterisk og mer gira i forhold til planlegging av det bryllupet enn den andre, sa Harald før reportasjen starter.

I det humoristiske innslaget er Harald svært opptatt av brullupsplanlegging, mens Sølvi heller ville se på Ski-VM.