vlcsnap 41020 (Foto: TVNorge)
vlcsnap 41020 (Foto: TVNorge)

Derfor begynner Linni å gråte i «4-stjerners middag»

Det ble for mye for modellen.

Anette Bø arrangerer mandag middag for hockey-legende Jim Marthinsen, tidligere MGP-general Jostein Pedersen, og modell Linni Meister.

Tok til tårene

Der blir det for mye for Linni, som tar til tårene.

– Yndlingssangen min er jo Louie Armstrong med What a Wonderful World, og det var yndlingssangen til moren min også. Og så hadde jo hun leid inn en kar som skulle synge den, og han sang jo så vakkert, han sang rett igjennom sjelen min, sier modellen til «God kveld Norge».

Det fikk nemlig Meister til å tenke på sin avdøde mor.

– Så husker jeg at Jostein Pedersen la armen rundt meg og gynget. Da ble det jo ekstra trist. Men det var bare sånn følelsestårer da. Gledestårer på en måte. Det var så godt å høre den, legger hun til.

– Viktig å vise følelser

Særlig på TV-skjermen mener modellen det er viktig å vise følelser, både positive og negative. Selv har hun også latt TV-seerne være med på oppturer og nedturer i reality-serien «Linni».

– Jeg synes det er viktig å vise følelser. Det er kjempeviktig. Jeg skulle ønske at flere tok av seg den harde masken sin og bare var seg selv hundre prosent. Det er jo sinnsykt mange i min bransje som kanskje ikke er seg selv hundre prosent. De er en helt annen foran kamera enn bak. Hvorfor det? Kan man ikke bare være seg selv, spør Meister.

– Hvis man føler for å gråte, så gråt. Hvis du føler for å le, så le, hvis du føler for å klage, så klag. Hvorfor skal man sitte og holde kjeft, spør Linni. Nei det er viktig å være seg selv. Jeg tror man kommer langt med det, og det skal jeg lære sønnen min også, legger hun til.