Da Ståle Bjørnvåg valgte Kim Sondre Krantz som andrekjempe og kunne ryke ut av «Farmen», begynte Kristin å hulke og gråte. Det var tøft for henne.

– Mitt vennskap med Kim Sondre betyr veldig mye for meg her inne. Så det blir vanskelig å være her uten ham, sier hun på TV-skjermen og må tørke bort tårene midt under intervjuet.

«Farmen»-deltagerne Kim Sondre og Kristin begynte tidlige å flørte på gården og delte også seng. Så derfor ville det vært tøft for Kristin å miste sin beste venn på «Farmen».

– Jeg klorte meg fast

Så det ble tårer nok en gang da Kim Sondre vant over Ståle i tvekampen. Kristin hev seg rundt Kim Sondre og klamret bena rundt ham.

– Klemmen var lang. Jeg klorte meg fast og det var litt sånn: «Forlat meg aldri!!!», ler Kristin som innrømmer at det var svært sterke følelser i sving i forbindelse med at Kim Sondre vant tvekampen.

– Sinnsyk glad

– Det er veldig mye glede da Kim Sondre gir med den klemmen. Helt sånn merkelig mye glede. I etterkant spør man seg selv: «Hva skjedde der?». Hvorfor blir man så sinnsyk glad. Det var jo ikke slik at jeg aldri hatt fått sett Kim Sondre igjen hvis han gikk ut av «Farmen». Men følelsene på «Farmen» var ytterpunkter: Var du glad, var du veldig veldig glad. Var du lei deg, så var du veldig, veldig lei deg. Var du frustrert, var du kjempefrustrert. Så følelsen var helt: «BANG!» Den gledesfølelsen jeg hadde på «Farmen» skulle jeg gjerne hatt igjen fordi den var fantastisk, sier Kristin Glück Evensen .