Mia Gundersen
Mia Gundersen

Se Mia Gundersens ville puppespøk i «Norske Talenter»

Vil trekke far til TV-skjermen.

Mia Gundersen er hoveddommer i «Norske Talenter», sammen med Adil Kahn og Alex Rosén.

Under kveldens sending fra Bergen tuller Mia med sine berømte fordeler, noe som ikke går upåaktet hen for programlederne Marthe Sveberg Bjørstad og John Brungot.

– Hjertelig velkommen Bergen og til Norske Talenter. Programmet som passer hele familien, utroper Marthe i forkant av kveldens sending.

– Ja, og da mener vi hele familien, for her har vi noe til barna, fortsetter John mens han viser fram en liten Michael Jackson-kopi før han går videre til hva mor kan like, nemlig fantastisk gitarspilling.

Når han skal presentere hva programmet har å tilby til far blir han derimot litt usikker, før Mia Gundersen spretter fram iført en utringet topp mens hun rister med puppene foran kamera.

Avslappet forhold til kropp

Mia selv har et avslappet forhold til seg selv og kroppen sin, og hun har gjentatte ganger vist at hun har både selvironi og humor.

– Å spøke litt med seg selv er viktig! Jeg er ei dame med masse selvironi, og det har jeg hatt mye bruk for i livet mitt. Du må ha litt humor, og dette er jo det. De (brystene, journ.anm.) kan jo brukes til noe positivt. For å si det sånn er denne spøken uskyldig i disse dager, sier en lattermild Mia Gundersen til «God kveld Norge», før hun legger til at det er mye humor bak kulissene i talentkonkurransen.

– Jeg ler mye av meg selv. Vi gjør mye rart når vi skal inn på scenen i «Norske Talenter», det er det dette dreier seg om. «Hoi, kan vi bruke dette til noe?» Jeg har ledd godt selv av den spøken, smiler Mia.

Raste ned i vekt

Da Mia deltok i «Skal vi danse» i 2009 gikk hun ned mange kilo, og fikk en slank og veltrent kropp. Hun avslørte at det var ikke danseprogrammet alene som sto for omskiftningen, hun ble nemlig hektet på såkalt supermat.

– Mat er den viktigste kilden til å ha det bedre. Man må bruke den ordentlig, og ikke bare i form av noen grønnsaker til middag. Jeg har lest mye og blitt hekta på såkalt supermat. Jeg er veldig opptatt av hva mat gjør med oss. Hva det gjør med kroppen.

Selv om hun velger å fronte puppene sine i kveldens episode av Norske Talenter er det rumpa hun er mest fornøyd med, om hun måtte velge en kroppsdel.

– Det må være rumpa. Den har ikke seget sammen ennå.