Kim Cattrall (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)
Kim Cattrall (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)

Kim Cattrall har slanket seg i 25 år

Stjernen ga seg selv fri fra slankehysteriet sitt i seks uker, og har aldri hatt det bedre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De som har sett «Sex og Singelliv» vet at Kim Cattrall ikke har hatt et gram overflødig fett på kroppen. Tvert i mot har de mange nakenscenene i serien avslørt hun er en 54-åring med kropp som en 20-åring.

Hemmeligheten bak er selvsagt hardt arbeid og en streng diett, og til huffingtonpost forteller stjernen at hun har slanket seg i 25 år.

Ga blanke

Men da Cattrall skulle spille tittelrollen i filmen «Meet Monica Velour», som handler om en avdanket og blakk pornostjerne, kunne hun endelig gi seg selv fri fra sitt strenge regime. Hun måtte nemlig legge på seg 9 kilo for rollen.

— Det var en lettelse. Innspillingen foregikk i Detroit og der er det masse bra barer. Så jeg spiste og drakk i seks uker, fortalte stjernen og la til at det var «vidunderlig».

Etter den søte kløe...

Fullt så vidunderlig var det ikke å kvitte seg med overvekten. Og det måtte skuespilleren, for hun hadde en ny film på trappene. Roman Polanski hadde gitt henne en rolle i «The Ghost Writer» og han forventet at hun var i sin vanlige størrelse.

Så stjernen løp på tredemølle og kuttet ut brød, meieriprodukter, godteri og de fleste typer kjøtt for å gå raskt ned i vekt.

Vil distansere seg fra Samantha

Cattrall håper rollen som Monica Velour vil minne folk om at før hun landet rollen som Samantha i «Sex og Singelliv» var hun en allsidig skuespiller med lang erfaring.

— Jeg elsket å spille Samantha, hun var en morsom rollefigur og det var en skikkelig drømmejobb. Men før «Sex og Singelliv» var jeg en allsidig skuespiller, og det håper jeg å fortsette med til jeg ikke lenger kan snakke eller gå, sa hun.