Gabriel Rasch  (Foto: Tim De Waele/TDW)
Gabriel Rasch (Foto: Tim De Waele/TDW)

Rasch skuffet etter vraking til Flandern rundt

– Jeg har kjørt like bra som de andre som skal være med, sier han.

Gabriel Rasch fikk tirsdag den beskjeden han ikke ville høre: Thor Hushovds lagkamerat er vraket fra Garmin-Cervélos tropp til søndagens Flandern rundt.

Se Flandern rundt direkte på TV 2 og TV 2 Sumo søndag fra kl. 12.00
TV 2 Play: Hushovd: – Vil du følge meg i Flandern rundt?

– Jeg er jævlig skuffa, for å si det sånn. Jeg mener absolutt at jeg burde hatt en plass på laget. Jeg synes jeg har kjørt veldig bra den siste tiden, sier Rasch til TV 2 Sporten.

Og utdyper:

– Jeg har kjørt som en idiot for å være med i det som har vært av brudd og gjort jobben min. Jeg har også sittet med like lenge som de andre gutta som skal kjøre Flandern rundt.

Som et plaster på såret får Rasch likevel kjøre Paris-Roubaix om snaue to uker.

– Det blir bra, men jeg mener likevel jeg burde ha kjørt begge, sier 34-åringen.

Selv om Rasch må se søndagens klassiker fra tv-stolen, tror han likevel lagkamerat Hushovd kan gjøre jobben i Belgia.

– Hvis det er noen av gutta som har muligheten til seier i Flandern rundt, så er det Thor. Det løsnet skikkelig for han i helgen i Gent-Wevelgem. Det kan bli vanskelig å slå Fabian Cancellara og Tom Boonen, men vi må spille på at vi har et sterkt lag, sier Hole-karen.

Garmin-Cervélo stiller antakelig med følgende mannskap i Flandern: Thor Hushovd, Tyler Farrar, Roger Hammond, Heinrich Haussler, Andreas Klier og Johan Vansummeren, i tillegg til to ryttere til. Mest sannsynlig blir det Daniel Lloyd og Sep Vanmarcke.

Alt av sykkel: Nyheter | Video | Tour de France