Den 43 år gamle mannen hadde gradvis blitt så tjukk at han ikke klarte å komme seg ut av stolen i stua. Da politiet rykket ut etter en bekymringstelefon var det helt umulig å få mannen ut av stolen.

SJOKKERT: Jim Chase i det lokale politiet forteller at noen politifolk mente dette var den verste utrykningen de hadde vært med på. (Foto: CBS)

De måtte til slutt sage stolen i stykker rundt mannens kropp.

Ekskrementer og levende makk

Den triste historien fra Bellaire, Ohio, ble kjent mandag. Ingen involverte parter ville stille opp til intervju. Men synet som møtte politiet var så grotesk, at de fortalte det hele når kameraene var slått av.

– De fortalte at mannen var grodd fast i stolen. At han satt i urin og ekskrementer, og at makk var synlig, forteller CBS' reporter. D. Wright.

Lukten som møtte politifolkene var så intens at en politimann måtte kaste uniformen sin etterpå. Enkelte har sagt det var det verste de har sett i sine å i tjeneste.

– Stolen var veldig skitten. Huset var ... skittent, sier politibetjent Jim Chase, mens han skjærer grimaser.

Se reportasjen fra CBS øverst i saken.

Ble foret av kjæresten

Historien blir enda mer rystende. For det viste seg at mannen bodde sammen med to andre fysisk velfungerende mennesker. En mann og en kvinne som var 43-åringens kjæreste, bodde sammen med ham og foret ham med mat.

SAGET OPP: Restene av stolen som måtte skjæres i stykker ligger igjen utenfor boligen. (Foto: CBS)

De tre leide huset av en kvinne som ikke hadde merket hvor ille det sto fatt.

Var aktiv og frisk

– Hver gang jeg så til dem satt han med et teppe over seg. Jeg ante ikke at det var så ille, sier hun til CBS. Hun forteller at mannen har leid fra henne i lengre tid, og at han pleide å være en aktiv og sunn person.

Leietakerne har nå fått ordre om å vaske ut huset. Ellers må de flytte.

– Huset er ulevelig slik det er nå, sier Chase.

Kjemper for livet på sykehus

Politiet måtte også skjære hull i veggen for å få fraktet mannen ut. Han ble fraktet til sykehus der han nå kjemper for livet.