elkjøp (Foto: Faksimile Elkjøp.no)
elkjøp (Foto: Faksimile Elkjøp.no)

Du skal være ganske gira på å grille hvis du kjøper denne...

Sesongens dyreste bøttegrill. Vår betyr ny grill for mange, men forhåpentligvis ikke til en hver pris.

På Elkjøp kan du få kjøpt en snerten liten bøttegrill til den nette pris av 99 999 kroner.

Nordic Season kullgrill annonseres som den perfekte bøttegrillen for camping- og strandturer, og sies å være et godt alternativ til engangsgrillen. Med mindre du er storforbruker av engangsgriller, er nok en bøttegrill til denne prisen en litt stor investering.

99.900 kroner for mye

Til tross for at grillen har en diameter på 27 centimeter og at du får med en innbygget kullholder på kjøpet, innrømmer Elkjøp at prisen kanskje er litt vell høy.

– Her er det åpenbart en prisoverføring som har gått galt. Med mindre bøttegrillen hadde vært laget av en veldig spesiell kunstner, er summen litt vel høy, sier en lattermild kommunikasjonsrådgiver i Elkjøp, Line Lauvsnes Oddekalv.

Den hendige bøttegrillen koster egentlig 99 kroner, men en tastefeil har skyld i den noe høye summen.

Ordner opp

Så vidt Elkjøp vet, er det ingen handleglade grillentusiaster som er så klare for å komme i gang med grillsesongen, at de har kastet seg over det gode tilbudet.

– Hvis det er noen som har gått til innkjøp av grillen til nesten hundre tusen kroner, gjelder selvfølgelig vår 30-dagers garanti, og kunden vil få tilbake mellomlegget, sier Oddekalv til TV 2 hjelper deg.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter