famrne
famrne

Derfor gikk Kim Andre amok på Farmen

– Kjenner jeg blir sint når jeg tenker tilbake på det.

– Vi er forbanna på deg hele gjengen. For du har faen meg ikke gjort en drit. Du er som en jævla stor unge, roper en opphisset Kim Andrè Ågedal til Ståle Bjørnvåg .

I søndagens episode av «Farmen» går til Kim frontalangrep på Ståle etter boikotten av ukesoppdraget på gården. Etter at storbonden Morten Emil Bergan valgte han til førstekjempe har ikke Ståle gjort et arbeidsslag.

– En unnasluntrer

Til «God kveld Norge» forteller den vanligvis sindige sørlendingen hva det var som fikk det til å koke over for han.

– Det er vel egentlig ikke noen krangel i den forstand, det er vel mer jeg som angriper. Han er det jeg vil kalle for en unnasluntrer, og jeg og unnasluntrere klaffer ikke så godt, sier Kim Andre.

– Rett ned for å høvle over ham

Han var i harnisk da han konfronterte Ståle, og snakket rett fra levra.

– Jeg tror bare jeg løp rett ned trappa. Det var bare rett ned og høvle over han. Og så var det bare inn igjen. Da satt hele stua og hele soverommet og bare applauderte at noen endelig kunne gå å ta tak i den ungen, sier Ståle.

Krangelen eskalerte, og Ståle hisset seg voldsomt opp da han ble konfrontert.

– Hva i helvete er det mannen står og sier, uttaler han i programmet.

– Ungdommelig dumskap

Til «God kveld Norge» ønsker ikke Ståle å nedsable Kim Andre, men er heller ikke villig til å ta noe selvkritikk.

– Han Kim Andre, det tilegner jeg litt ungdommelig dumskap. Han Kim Andre burde jo ha tenkt igjennom den situasjonen. Det er helt klart det at det er helt fornuftig å ikke stå og jobbe for en person som vil ha meg ut derifra. Det sier seg jo selv. Utgangspunktet hans er å jobbe så mye som mulig. Utgangspunktet mitt er også å jobbe så mye som mulig, men jeg står ikke og jobber for en fyr som vil kaste meg ut av «Farmen». Det skjønner han Kim Andre også, sier Ståle til «God kveld Norge».

– Forbanna drittunge

Etter å ha gått og sett en voksen mann prøve å sluntre unna. Jeg kjenner bare nå at jeg blir sinna når jeg tenker tilbake på hva han holdt på med, sier Kim Andre.

– Jeg syntes han var en forbanna stor drittunge, legger han til.

– Jeg står for den saken i dag. Jeg har ingen problemer med det, og gjør det gjerne igjen, sier Ståle.