GRAVID: Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø venter sitt andre barn
GRAVID: Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø venter sitt andre barn

Pernille Sørensen er gravid igjen

Komikerparet venter sitt andre barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Komikerparet Dagfinn Lyngbø og Pernille Sørensen venter sitt andre felles barn. Fra før er paret foreldre til sønnen Ludvig (3).

Bekrefter graviditeten

Sørensen og Lyngbøs felles manager, standupdronningen Elina Krantz bekrefter overfor «God kveld Norge» at Sørensen nå er gravid igjen.

– Det kan jeg bekrefte, skriver Krantz i en tekstmelding til «God kveld Norge».

Inspirert av sønnen

Dagfinn Lyngbø har tidligere gjort erfraringene med å bli pappa til gode historier på scenen. Showet «Evolusjon» er inspirert av parets sønn Ludvig.

- Alt falt plutselig på plass og jeg fikk et nytt syn på mange ting da vi ble gravide. Jeg fikk seriøst store følelser som at jeg var redd for at jeg skulle dø. Det hadde jeg da aldri tenkt på før, fortalte Lyndbø om det å bli pappa for første gang.

- Det forandret meg som person. Nå er ikke karrieren så viktig lenger og jeg tenker ikke på at jeg skal få realisert meg selv. Jeg sier nei til det meste av forspørsler og prioriterer heller å være sammen med familien, fortalte den folkekjære komikeren som nå blir tobarnsfar.

Stortrives som mamma

Også Pernille Sørensen har hentet inspirasjon til nye humorprosjekter fra dagliglivet som mamma. I et intervju med magasinet Hjemmet fortalte Pernille nylig at hun stortrives hjemme med familen der hun bruker mye tid på barneoppdragelse.

– Det er en fulltidsjobb å gi barn god bordskikk. Jeg ble oppdratt strengt selv, og viderefører vel egentlig bare den arven, fortalte Pernille som nå altså venter sitt andre barn.

Se Pernille imitere sønnen Ludvig i videovinduet nedenfor.