mulberry (Foto: Privat)
mulberry (Foto: Privat)

Marianne ble også lurt til å kjøpe falsk veske

Kjøpte «Mulberry» for 6000 kr: – Den lukter skikkelig vondt, så jeg har lagt den i en pose.

Fredag skrev vi om Mari som hadde kjøpt falsk Chanel-veske for 4500 kroner av Julie fra Fauske, som viste seg å være Siri fra Oslo.

– Når vesken kom var det uten tvil en piratkopi. 4500 kr er mye for en veske, men herlighet så mye penger det er for ingenting, sier Mari.

Hun er ikke den eneste som har blitt lurt av samme selger. Marianne kjøpte falsk Mulberry-veske til 6090 kroner for to uker siden. Den var stiv i skinnet, og hadde feil farge.

Les også: Siri fra Oslo solgte Mari falsk Chanel for 4500 kroner

Vesken luktet vondt

– Jeg kjenner til Mulberry-veskene, og så det med en gang. Nummeret som skal identifisere vesken er falskt. Jeg hadde egentlig tenkt å gå ned til Mulberry-butikken, og få dem til å se på den, men det var så tydelig at den er falsk, sier Marianne til TV 2 hjelper deg.

– Den lukter skikkelig vondt, så jeg har lagt den i en pose og knyttet igjen, sier Marianne.

Hun sier hun ikke kommer til å bruke den falske veska.

Les også: Selger jukse-iPhones på FINN for 1090 kroner

Les også: Terje betalte 2500 euro for å selge sin egen sofa på FINN

Konfronterte selgeren

Da Marianne konfronterte selgeren fikk hun ikke svar, allikevel ble annonsen liggende ute på FINN. En av Mariannes venninner sendte selgeren en mail for å spørre om vesken var solgt, ifølge selgeren var det bare å sende penger.

– Hun fjernet bildene i annonsen etter at jeg konfronterte med at den fremdeles lå der etter at jeg hadde solgt, sier Marianne.

Har du opplevd noe lignende? Tips oss!

Annonsen er slettet

Lars Vinden, ansvarlig for forbrukertrygghet i FINN, har tidligere uttalt til TV 2 hjelper deg at de fortløpende sletter annonser der varene åpenbart virker falske. Han fikk en klage av Marianne i etterkant av salget, og da ble annonsen slettet.

Marianne har kontaktet Forbrukerrådet som kan megle i saken.

Er du i tvil om at veska du har kjøpt er ekte? Sjekk ut Purseblogs forum.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter