VMan P504470
VMan P504470

«Paradise»-deltaker stemt rett ut av «Norske Talenter»

– Vi gjorde ikke vårt beste.

Helfner Hotvedt og kompisen Bjørn Henrik Brandtenborg klarte ikke å overbevise dommerpanelet i årets «Norske Talenter».

– Vi ble begge plassert i kategorien hip-hop, noe jeg følte var litt feil. Men vi gjorde ikke vårt beste, så jeg er enig i begrunnelsen fra dommerne, forteller Helfner til «God kveld Norge», og legger til:

– Vi tar det som en utfordring.

Aldri igjen

Bjørn Henrik Brandtenborg, som har vært med i «X-Factor» to ganger tidligere, har i forbindelse med den andre gangen sagt at han aldri skulle delta i et talentprogram igjen.

– Dette blir siste gang jeg prøver meg på en slik konkurranse. En stor grunn til at jeg prøver igjen, er fordi man lærer veldig mye av den konstruktive kritikken, og man får vite om stemmen kun er for hobby eller om jeg kan drive med det profesjonelt. Men jeg kommer aldri til å gi opp musikk.

Vil ikke være «realitymusiker»

Etter «Paradise» ga Helfner ut singelen «You've Got to Play to Win», sammen med meddeltakerne Carl Eliassen, Victoria Norrman og Thorbjørn Barth.

I forbindelse med låta uttalte Helfner at han håpet «Paradise»-deltakelsen kunne være et springbrett for videre musikkarriere, men at han ikke ville bli stemplet som «realitymusiker».

Les også: «Paradise»-kvartett lager landeplage

– Vi tar avstand fra «Paradise Hotel» med denne låta. Jeg har lyst til å holde på med musikk framover, og vil ikke bli stemplet som «realitymusiker», sa Helfner den gang til Dagbladet FREDAG.