Jan Thomas er programleder for Happy Day på TV.
På TV2.nos moteportal gir vi deg daglige oppdateringer om mote og skjønnhet. Vi har også et tett samarbeid med «Happy Day» og superstylist Jan Thomas.

«Happy Day» sesong 3 kommer på TV 2 senere i høst. Frem til da kan du alltid få siste nytt om klær, hår, sminke og trender på våre nettsider.

Har du forslag til hva vi skal skrive om? Ris eller ros, eller ønsker du bare å komme i kontakt med oss? Slik gjør du det:

Happy Days TV-redaksjon: happyday@tv2.no

Journalister på nett:

Kjersti Skar Staarvik: krs@tv2.no, tlf 92 84 82 22

Ida Elise Eide Einarsdóttir: iee@tv2.no, tlf 97 59 35 95

Web: www.tv2.no/happyday

www.tv2.no/mote

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under hver artikkel!

Blogg: www.moteliv.no

Er det noe dere vil lese om på bloggen? Et produkt dere vil vi skal teste? Et sted vi burde være? Eller en trend vi burde vite om? Vi vil høre fra deg!

Telefon til redaksjonen: 22 31 48 52

REDKASJONEN: Vi gir deg daglige oppdateringer om mote og skjønnhet på www.tv2.no/mote. Ida Elise Eide Einarsdóttir (t.v) og Kjersti Skar Staarvik.

Les mer om oss som arbeider i redaksjonen:

Ida Elise Eide Einarsdóttir

Spesialområder: Trend, populærkultur, streetstyle, catwalk, skjønnhet.

Bakgrunn: Jeg har en bachelor i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo, og holder for tiden på med min masteroppgave i journalistikk ved Universitetet i Oslo. Jeg har jobbet som journalist siden 2007, innenfor både nyheter, feature og populærkultur, livsstil, mote, trender, skjønnhet og velvære. Nå jobber jeg som mote- og skjønnhetsjournalist i TV2 Mote, og blogger om skjønnhet og velvære på SpaGossip.

Jeg elsker: Røde lepper, Ramones, Rock'n Roll og høye hæler...

Stilikon: Joan Jett, Keith Richards, Georgia Jagger og Erin Wasson.

Favorittparfyme: Nasomatto «Black Afgano» og Balenciaga.

Favorittnettsted: www.smug.no: Smug er Norges beste nettside for kultur og undergrunnskultur - musikk, mote, film, litteratur, kunst, uteliv og sladder. Sjekk ut spalten «I bladhyllene» der Peter Amdam har lest seg gjennom bunken av de nyeste utgavene av popkulturmagasiner. www.fashiontoast.com: Fashiontoast er bloggen til Rumi Neely, en av verdens beste, hotteste og mest innflytelsesrike motebloggere. Men ikke forvent deg filosfiske avhandlinger om moten. Her er det antrekk og bilder som gjelder. www.terrysdiary.com: Terrys Diary er utvilsomt nettets kuleste bildeblogg, signert verdens hotteste motefotograf Terry Richardson. Terry Richardsons bilder er av en sterk grafisk art. Og da snakker vi gjerne av eksplitt seksuell natur.

Favorittfarge: Svart

Kjersti Skar Staarvik

Spesialområder: Vintage og loppemarkeder, storbyguider, catwalk og rød løper generelt og kjoler spesielt, motehistorie og skjønnhet.

Bakgrunn: Tok en Bachelor i journalistikk med kunsthistorie på Journalisthøgskolen i Oslo (HiOA), før jeg fullførte mastergrad i journalistikk ved Universitetet i Oslo med en avhandling om motejournalistikk. Har også studert kulturminnevern, ledelse og skrivekunst. Jeg har jobbet som journalist siden 2003, og skrevet om mote og skjønnhet i jentebladene Julia og Girls, HENNE.no og KK.no før jeg kom hit til TV 2. Jeg har også skrevet om nyheter, kultur, interiør og reise, og har også erfaring fra Dagbladet og Hamar Arbeiderblad.

Jeg elsker: Paris og Hamar (verdens beste byer, på hver sin måte), Grand Prix (ESC) - har tvunget de tilstedeværende til poenggiving og kjolediskusjon siden Dollie i 1984, Champagne (ingen fest uten) og Fernando Pessoa (forfatter og sjelevenn).

Stilikon: Audrey Hepburn, Åse Kleveland, Grace Kelly og Catherine Deneuve

Favorittparfyme: «Bluebell» fra Penhaligon's og «Jicky fra Guerlain»

Favorittnettsteder: Loppemarked.info for fyldig oversikt over loppemarkeder over hele landet, Underskog.no for rikholdig kulturkalender, interessante diskusjoner, tips & triks, kjøp & salg. Og sist, men ikke minst Viasmonii.net, fordi drømmer er utrolig spennende og lærerike.

Favorittfarge: Cerise, sort og blått

Anders Rydning (Intern)

Spesialområder: Kjendismote og herremote.

Bakgrunn: Har gått to år på Bårdar Danseakademi hvor jeg gikk linjen for musikkteater og musikaldans. Ved siden av Bårdar har jeg jobbet på Steen og Strøm, og gjort småjobber som modell. Etter Bårdar har jeg tatt siviløkonomlinjen ved Handelshøyskolen BI.

Anders redaksjon
Parallelt med BI har jeg deltatt i talentkonkurransen «Grease» på TvNorge, og «Jakten på en Cæsarstjerne» på TV2.no, der jeg kom til finalen i begge programmer. Jobber også i klesbutikk ved siden av jobben i TV2 og tar noen enkeltfag på BI. I tillegg er jeg sanger i acapellagruppen «The Monday People».

Jeg elsker: Olajakker, strikkeskjerf, boots, fredager rett etter man har kommet hjem fra jobb/skole, å le (finnes ikke noe bedre, prøv det du også når jeg sier at jeg er en av dem som elsker Britney Spears, my guilty pleasure)

Stilikon: Ed Westwick, Kanye West og David Beckham

Favorittparfyme: For øyeblikket er det Dolce Gabbana: «The One»

Favorittnettsteder: perezhilton.com, her får man ufiltrede kjendisnyheter rett fra leveren. damnyouautocorrect.com ,man finner ikke en bedre side hvis man er i dårlig humør og trenger å le litt av andres uheldigheter. nathaliehelgerud.faksimile.no er en av norges mest spennende motebloggere i mine øyne, og er man heldig kommer hun med tips til oss gutta også. www.facehunter.blogspot.com er en annen svært inspirerende blogg om gatemote hvor man både kan bli underholdt og inspirert.

Favorittffarge: Blå, grønn og gråsort.