Den norske fotballspilleren Flamur Kastrati kollapset og mistet bevisstheten etter en duell i 2.divisjonskampen mellom Osnabrück og Energie Cottbus søndag.

Den dramatiske hendelsen inntraff cirka ti minutter før slutt og Kastrati ble liggende lenge nede for behandling før han til slutt ble båret av banen.

På det tidspunktet ledet Energie Cottbus 2-0, men Kastratis lagkamerater i Osnabrück var ikke interessert i å forsøke noen opphenting etter å ha vært vitne til 19-åringens skade.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Flamur Kastrati i rødt (Foto: Dons Signe/Aftenposten)

Spillerne ville avslutte kampen
Både med- og motspillere var tydelig rystet av episoden, og da dommeren blåste i gang kampen igjen for å spille tilleggstiden var ingen av lagene interesserte i å fortsette kampen.

I stedet trillet spillerne ballen mellom seg, og ingen av lagene var interesserte i å angripe.

Publikum på tribunen ropte taktfast «blås av, blås av», mens begge lags kapteiner forsøkte å få dommer Mark Seemann til å blåse av kampen. Det kunne han ikke, på grunn av regelverket til det tyske fotballforbundet, skriver Eurosport.

Etter ni minutter med balltrilling, triksing og meningsløse langpasninger ble kampen til slutt blåst av til stor jubel fra tribunen.

Ikke like alvorlig som fryktet
Senere fikk lagkameratene vite at Kastrati ikke skal være alvorlig skadet.

– Han er ved bevissthet og utenfor livsfare. Tilstanden er stabil, sa en talsmann for Osnabrück.

Ytterligere undersøkelser skal gjennomføres mandag, men intet tyder på at Kastrati får mén etter hendelsen.

En tilskuer filmet de siste ti minuttene av kampen fra tribuneplass. Videoen av den merkelige avslutningen på kampen kan sees på YouTube (TV 2 Sporten tar ikke ansvar for innholdet på eksterne nettsteder).