bhatts (Foto: TV 2)
bhatts (Foto: TV 2)

Avslører hemmelighetene gjennom musikken

Omer: – Det er bare å lese litt «between the lines».

Da Omer Michael Bhatti var ni år gammel, var han en perfekt Michael Jackson-imitator.

Etter det «God kveld Norge» erfarer, laget han samtidig en video for sine sparepenger, som han skal ha fått overlevert til kongen av pop i Tunisia.

Det skal ifølge våre kilder ha vært starten på det livslange vennskapet mellom Omer og Michael.

Første rad i begravelsen

Likevel ble mange overrasket da Omer satt på første rad i Michaels begravelse. Ryktene om at Omer faktisk var Michaels sønn, florerte.

Men selv har han forholdt seg helt taus.

– For å være helt ærlig er jeg ikke en fan av å gjøre intervjuer, sier Omer til «God kveld Norge».

artikkelen forsetter under bildet

4937317 (Foto: Splash News)
4937317 (Foto: Splash News)

Ari Behn , som møtte Omer for ett halvt år siden, har blitt en venn av artisten. Han er svært facinert over Omers medieprofil.

– Jeg er veldig imponert over hvordan han har opptrådt, hans integritet overfor mediene. Han har bare holdt fast på å ikke si noe som helst, og det liker jeg. Han er en veldig ydmyk og nydelig person. Den historien er helt spesiell. Det er interessant hvor nær han er. Jeg skjønner den relasjonen de to hadde, sier Ari til «God kveld Norge».

Verner om privatlivet

Til tross for det mye omtalte vennskapet med en av verdens største superstjerner, vil Omer helst være en vanlig gutt fra Holmlia. Derfor var det ikke presse og kjendiser som var i flertall på hans lanseringsfest, men venner og familie.

Som eneste medie fikk «God kveld Norge» være med på festen.

Artisten verner om privatlivet sitt, men mener man kan lære mye av å høre på tekstene.

– Jeg får ut mye av det jeg har opplevd og mine livserfaringer gjennom musikk og dans. Selv om jeg ikke gjør så mange intervjuer, håper jeg folk hører på tekstene, spesielt på andre singelen som kommer, og leser litt «between the lines», for jeg snakker ofte gjennom musikken min i stedet for gjennom intervjuer, sier Bhatti.

– Kjent hverandre fra vi var små

Men Omers gode venner i den mektige Jackson-familien var selvfølgelig godt representert på lanseringsfesten hans. Michael Jacksons niese Genevieve, synger på hans nye låt, og også hennes bror Steven Randall hadde tatt turen til Oslo.

– Jeg vokste opp med musikk, så det er stort sett alt jeg vet noe om, sier Genevieve til «God kveld Norge».

– Vi har kjent hverandre fra vi var små, så vi har alltid hatt en fin kjemi, og så har vi litt lik smak i musikk, røper Omer om Genevieve.

omer
omer
Selv om «kongen av pop» er borte, var han ikke langt unna da Omer lanserte sin nye karriere. På t-skjorta hadde han nemlig et stort bilde av sin gode venn, med påskriften «Michael kept the secret».

– Det er fordi han er en stor del av meg, og det er en spesiell dag for meg, og jeg ville på en måte bære det på meg, sier Omer.