Adil Khan er dommer i årets sesong av «Norske Talenter» (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Adil Khan er dommer i årets sesong av «Norske Talenter» (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Lege ber Adil slutte som danser

– Jeg må begynne å tenke på fremtiden min.

Adil Khan debuterer i kveld som dommer i TV 2-programmet «Norske Talenter». Han ble for alvor kjent da han i 2006 imponerte dommere og seerne og vant «Dansefeber» på TV 3.

Nå vurderer Adil å gi opp dansekarrieren for å ikke ødelegge kroppen helt.

Store skader

Adil var torsdag gjest hos Håvard Lilleheie i «Showman» hvor hans danseframtid ble et tema.

– Breaking er ekstremtsport, og jeg har ikke den tradisjonelle kroppen for det heller. Jeg er for høy og tynn. Man skal helst være en liten plugg. Så det har kostet meg mer å lære alle triksene, og det gått ut over knærne mine. Legen min har gitt meg tydelig beskjed om at nå må jeg begynne å tenke. Nå har jeg faktisk ikke danset på en stund nå og har operert menisken i begge knærne, sier Adil.

– Så du gir deg som danser?

Jeg sier ikke det, men jeg har ikke trent på en stund. Jeg sjekket om jeg hadde triksene inne for en stund siden, og de er der. Men jeg må begynne å tenke på fremtiden min, og knærne mine, sier han.

Les også: Adil sjekket opp kjæresten på Facebook

Usikker på fremtiden

Hva Adil nå skal gjøre fremover er han mer usikker på.

– Jeg tar det som det kommer. Jeg turte ikke drømme om å sitte her engang, men nå lever jeg bare det eventyret som startet etter «Dansefeber». Jeg har fått lov til å stå på de største scenene i Norge. Det er mye jeg er stolt av, og nå går jeg bare videre og tar ting som de kommer, sier han.

Norske talenter ses4
Norske talenter ses4

Sammen med Alex Rosèn og Mia Gundersen utgjør Adil dommerpanelet i årets sesong av «Norske Talenter». Og Adil er ikke redd for å si fra til deltakerne.

– Jeg har fått tilnavnet «Slemme-Adil» av noen i produksjonen. Jeg er veldig ærlig og snakker rett fra hjertet. Jeg blir lett rørt, men jeg blir lett pissed også, sier han i programmet.

Se sesongpremieren «Norske Talenter» på TV 2 i kveld klokken 20.00.