ktørum (Foto: TV 2)
ktørum (Foto: TV 2)

Tørum: - Vil vurdere andre tilbud

Start-treneren tror dette blir hans siste sesong i Start.

Start publiserte tirsdag formiddag en pressemelding på sine nettsider hvor klubben forklarte at hovedtrener Knut Tørum ikke ville bli tilbudt en ny kontrakt på nåværende tidspunkt.

Start-treneren forteller at han har en følelse av at dette blir hans siste sesong i sørlandsklubben, og at han ikke vil nøle hvis det dukker opp andre interessante tilbud.

– Jeg sitter ikke å venter til langt over sommeren på jobbtilbud hvis jeg får andre tilbud som er trivelige, sier Tørum til TV 2 Sporten.

Etter det TV 2 erfarer er deler av spillergruppen misfornøyd med Knut Tørums lederstil og at det er derfor ledelsen ikke ønsker å ta noen avgjørelse nå. Det skal ikke være uenighet om det økonomiske.

– Per dags dato så har jeg ingen kontrakt å være enig med. Jeg er ikke tilbudt en forlengelse for øyeblikket, og det må jeg bare akseptere.

Se intervju med Knut Tørum øverst i artikkelen!

– Argumentene for får de ha selv, jeg har jobb ut året og gleder meg til å vinne fotballkamper.

Tenker på familien
– Du har hatt ønske om en avklaring før seriestart?

– Det ville bidratt til en ro rundt laget og det tror jeg hadde vært en positiv greie. Samtidig som familien Tørum vokser og blir stor, og det er et tungt flyttelass å dra på det. Vi ønsker å avklare fremtiden i god tid, og slippe å ligge våken rundt juletider å lure på om far i huset har jobb.

Er du åpen for andre tilbud?

– Ja, definitvt. Hvis ikke det blir en avklaring etter mer enn to år i Start, så vil det være aktuelt å høre på andre. Jeg tar ikke dette på et godt tegn på at jeg skal være med videre i Start.

Knut Tørum (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Knut Tørum (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

– Full tillit i 2011
– Etter en totalvurdering er Start kommet til at Knut Tørum ikke blir tilbudt ny kontrakt i denne omgang, stod det i pressemeldingen sørlandsklubben publiserte på sine nettsider.

Hovedtrener Knut Tørum og Start har den siste tiden vært inne i en prosess der forlengelse av kontrakten som løper ut etter den kommende sesongen er blitt diskutert.

– Spørsmålet knyttet til hovedtrener for 2012 og årene som følger, vil bli tatt opp igjen etter vårsesongen. En grundig vurdering vil bli gjort. Start ønsker å være sikker på å treffe den rette beslutning for hvem som skal trene Start i 2012 og årene fremover.

Administrerende direktør i Start, Sveinung Hovstad, skriver videre at klubben ikke tviler på Tørums evner til å lede laget i 2011.

– Start mener Knut Tørum er rett mann til å lede A-laget i 2011 – og har full tillit til at han, spillerne og trener- og støtteapparat for øvrig vil levere gode sportslige resultater i den spennende sesongen vi går i møte.