ingrid_olava_1024
ingrid_olava_1024

Ingrid Olava hemmelig forelsket

– Det er så jævlig deilig!

I et åpenhjertig intervju med VG Helg forteller Ingrid Olava at hun er i ferd med å forelske seg i en hemmelig mann.

– Men nå er jeg i ferd med, tror jeg, å forelske meg. Jeg er alltid forelsket da, i noen, men nå er det liksom sånn... Nei, jeg kan ikke snakke om det, sier hun.

2010 ble et innholdsrikt år for artisten, som opplevde enorm suksess med andreskiva «The Guest», samtidig som det ble slutt med kjæresten og utestedsgründeren Runar Eggesvik.

– Jeg var mer eller mindre hjemløs i tre måneder. Litt sånn «posedame» på Grünerløkka, samtidig som jeg var på turné. I oktober kjøpte jeg min første leilighet, min havn.

– Han kommer til å skjønne det

Artisten, som er nominert til beste tekstforfatter, beste populærkomponist og årets kvinnelige artist under kveldens Spellemann-utdeling, vil ikke røpe hvem som har kapret hennes hjerte på ny.

– Han kommer til å lese VG og skjønne det! Iiik! Men det er så deilig å være forelsket. Nei, nei, jeg har bare kjent ham i to uker. Nei åh, nå angrer jeg, vi kan ikke snakke mer om det.

At det er deilig å være forelsket vil hun derimot prate mer om.

– Mmm. Men når man blir sånn idiot at man skriver altfor mange tekstmeldinger, jeg mener sånn: «Ingrid Olava, nå er du 29 år, du kan ikke drive og sende fire tekstmeldinger på en ettermiddag, liksom». Hihi. Det er så jævlig deilig!

Les også: – Vinneren mottar prisen med bismak

Olava ga ut plata «Juliet's Wishes» i 2008, og ble for alvor kjent på det musikalske-kartet. Da, som nå, ble hun nominert til tre Spellemann-priser.

– Det er stas! Jeg er jo på pallen i et mesterskap med veldig mange dyktige folk.

Se kjendisene ankomme den røde løperen under årets Spellemann når «God kveld Norge» går live fra utdelingen.