Her er den   splitter nye BMW M5 på skikkelig snøføre.  (Foto: BMW/youtube.com)
Her er den splitter nye BMW M5 på skikkelig snøføre. (Foto: BMW/youtube.com)

BMW M5: Her er det noen som har det moro på jobben

BMW gir oss aller første smakebit på nye M5. Se video:

Verdens gassglade befolkning venter i spenning på den nye utgaven av en av de mest utagerende familiesedanene på markedet, nye BMW M5. Den skal etter planen avdukes med brask og ikke så rent lite bram på Frankfurt-utstillingen til høsten.

Besøkerne på den pågående utstillingen i Geneve har således ingen grunn til å være skuffet over at den ikke har dukket opp der. Likevel er det nok mange som hadde håpet på noen ørsmå hint om hva høsten vil bringe, men de har ikke blitt mye klokere av å besøke og saumfare BMWs stand. Der går det som vi tidligere har skrevet mest i futuristiske konseptbiler, og elektriske 1-seriemodeller.

Les også: Slik kan BMW bli i fremtiden

Sultefôret publikum

Men nå letter BMW litt på sløret. De har nemlig offentliggjort et par små videosnutter.

Her får vi de første smakebitene på nye BMW M5. Vi får blant annet se bilen på vintertesting - med en testsjåfør som helt tydelig har det moro på jobben!

Vrælende V8 i videosnutt

Det største utbyttet er utvilsomt lyden av det som forventes å være twinturbo-åtteren som vi kjenner fra blant annet X5 M. I nye M5 skal den yte 586 hestekrefter og 720 newtonmeter moment, og dermed gi prestasjoner gode nok til at fansen glemmer de to sylinderne som forsvinner sammenlignet med utgående modell.

Det låter hissig. Uten at det er egnet til å overraske noen.

Og vi får tross alt glede oss over hvert lille drypp av nyheter om bilen som BMW mener vi har godt av å få på et så tidlig stadium. Ennå er det lenge til høsten...

Del med vennene dine på Facebook

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

Les også: Mercedes S63 AMG - en VIRKELIG stor versting