De siste dagene har en video hvor TV 2s værpresentatør Eli Kari Gjengedal ber en Håkon Johnsen fra Hamar om å slutte å sende inn bilder av en erigret penis gått som en farsott på nettet og i sosiale medier.

– Nok engang må vi gjøre oppmerksom på, Håkon Johnsen fra Hamar, at en erigrert penis ikke har noe med en lett bris å gjøre, ei heller med lavtrykk, sikkert vårtegn eller tropenatt, så vær så snill å slutt å sende inn bilder, Håkon, sier Eli Kari Gjengedal i klippet.

Se klippet her:

Avkreftet

Pågangen i helga har vært svært stor, så stor at Eli Kari har måttet gå ut og forklare hva dette dreier seg om.

«YouTube klippet av TV2 været med NRK logo vart laga til «Anne Kat ser på TV». Håkon Johnsen på Hamar eksisterer ikkje», skrev hun på sin Twitter-profil søndag.

– Dette er noe som er gjort for lenge siden til programserien «Anne Kat ser på TV» på NRK, og bare er blitt klipt ut fra TV-serien, sier værdamen til «God kveld Norge».

Utsatt for spøk

Klippet har gått som en farsott de siste dagene, og mange har spurt seg hva dette er. Håkon Johnsen fra Hamar har til og med fått sin egen fanside på Facebook på bakgrunn av klippet. Han er imidlertid en oppdiktet person.

Eller, ikke helt oppdiktet. Han skal nemlig være en kjenning av Anne Kat. Hærland, som er blitt utsatt for en intern spøk.

– Mange postet lenken på min Facebook-profil i helga, og har spurt meg hva dette er. For min del gjør ikke dette så mye, jeg har bare vært opptatt av at Håkon Johnsen fra Hamar ikke skal føle seg støtt, sier Eli Kari Gjengedal.

Anne Kat. Hærland har ikke besvart God kveld Norges henvendelser mandag.