Delio Rossi og Maurizio Zamparini (Foto: ALESSANDRO FUCARINI/AP)
Delio Rossi og Maurizio Zamparini (Foto: ALESSANDRO FUCARINI/AP)

Palermos president gir manageren én prosent sjanse for å få bli

Mandag er Delio Rossi arbeidsledig.

Det lukter litt av 0-7 når resultatet er i Serie A. I hvert fall når det hele fant sted på Sicilia. Sterkest lukter det av sparking.

Udineses utrolige seier over Palermo signerte skjebnen til Rosaneros manager, Delio Rossi.

- Når du taper 0-7 må noen ta ansvaret og det er selvfølgelig treneren. Hvordan sjansene mine er for å være på benken neste uke? Det er opp til klubben, sier Rossi til football-italia.net.

Snart arbeidsledig
Og klubbpresident og eier Maurizio Zamparini gir Rossi svaret:

- Rossi har én prosent sjanse for å få bli på benken, det er sikkert, raste Zamparini.

Til tross for at Rossi overtok etter Walter Zenga med sukséss forrige sesong, er den eksentriske møbelentreprenøren nådeløs etter Palermos tredje strake tap.

- Laget har blitt fullstendig ødelagt. Han har ruinert mitt Palermo. Rossi har ødelagt denne stallen, sier Zamparini.

- Skulle fått sparken til jul
Fire scoringer av Alexis Sánchez og tre av Antonio Di Natale, fem av målene kom før pause, sørget for Palermos største hjemmetap i Serie A noensinne.

- Jeg ba manageren om å fikse forsvaret, men han gjorde det ikke. Istedet tok han ut Ezequiel Muñoz som er den beste spilleren i forsvarsrekka. Vi kan ikke spille som dette, slakter Zamparini valgene til Rossi.

Få hadde blitt overrasket dersom Rossi hadde fått sparken direkte etter kampen, men Zamparini lover å sove på avgjørelsen.

- Jeg kommer til å tenke på det i natt og i morgen tidlig, men jeg vurderer seriøst å gi treneren for ungdomslaget ansvaret. Jeg skulle ha sparket Rossi ut ved jul, sier Zamparini.