Rimi sjefen Thor Linge undercover. (Foto: TV 2)
Rimi sjefen Thor Linge undercover. (Foto: TV 2)

Her får Rimi-sjefen kjeft for rørleggersprekken

«Jeg hadde ikke en sånn... rørlegger... eh..?»

Denne tirsdagen viser TV 2 aller første program av «Undercover Boss Norge», serien der sjefer i noen av Norges største bedrifter går undercover for å finne ut av hvordan det er å jobbe «på gulvet».

I premiereprogrammet møter vi Rimi-sjef Thor Linge, som etter en mindre makeover må møte arbeidsoppgaver han til daglig ser lite til, som for eksempel å stå i kassa, rydde butikkhyller og vaske gulv. Sistnevnte jobb bød kanskje på flere utfordringer enn Linge hadde ventet seg.

Stående på alle fire mens han skraper bort flekker fra butikkgulvet får nemlig sjefen selv tilsnakk for å vise rumpesprekken. Se klippet i vinduet ovenfor!

– Måtte bite tunga sammen

– Først og fremst er jo konteksten på dette veldig humoristisk. Det er jo artig at sjefen blir tatt med noe sånt noe, medgir Linge selv om klippet.

Men selv om Rimi-sjefen ser humoren, innrømmer han at kommentaren ikke var like velkommen der og da.

– Jeg måtte nok bite tunga sammen da han irettesatte meg, men det er jo bare humor. Jeg husker at han refererte til det etterpå også, «en sånn oppførsel er langt over kanten». Men jeg må jo si at det var rett at jeg fikk tilsnakk, ler han.

Se oversikten: Disse norske sjefene går undercover

Skeptisk til å se seg selv på TV

Hvordan det går når sjefen får tilsnakk av de ansatte kan du se på TV 2 tirsdag klokken 20. Linge forteller at han ikke akkurat har gledet seg til å pryde skjermen.

– I ettertid har jeg vært skeptisk til å se meg selv på TV. Da vi skulle på den første visningen var jeg full av skepsis. Men jeg ble positivt overrasket over hvordan programmet ble, og jeg syens produksjonsselskapet og TV 2 har fått til nærhet, humor og varme.

Hva husker du best fra innspillingen?

– Det jeg husker best var å møte alle menneskene, og de gode samtalene. Jeg ble positivt overraslet over at vi har et så stort mangfold av folk, og at de er så dyktige og fulle av kunnskap.

Les også: Vi søker gode kolleger!

Premieren på «Undercover Boss Norge» kan du se på TV 2 tirsdag klokken 20.00.