DET LILLE UNDER: Herreundertøy kommer i mange varianter, og det finnes noe for alle.
DET LILLE UNDER: Herreundertøy kommer i mange varianter, og det finnes noe for alle.

Slik ser du bra ut i underbuksa

Usikker på det lille under? Her er herreundertøyet som passer for deg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Uansett hvilken kroppsform du har, finnes det undertøy som passer for deg. Men å finne riktig undertøy kan være en utfordring. Heldigvis finnes det et vell av muligheter, og guttene har minst like stort utvalg som jentene. For det er nemlig ikke likegyldig var du har på under buksene.

Det finnes grovt sett tre alternativer innenfor herreundertøy som passer under det meste: underbukse, boxershorts og «kommando».

Underbuksa

Den klassiske underbuksa egner seg både til jeans og dressbukser, og gir komfort samtidig som den holder tingene på plass. Underbuksa finnes i mange ulike varianter, både i bomull og spesialstoffer som puster. Det kan være lurt å kjøpe underbukser i en størrelse større enn du trenger, siden de kan krympe litt i tørketrommelen.Underbuksa kommer ofte med en liten lomme foran, som gir utstyret et ekstra løft.

Dette gjelder også for de såkalte boxer briefs, som er litt videre i formen enn den klassiske underbuksa. Boxer briefs er spesielt egnet under stramme bukser. Strikken er en viktig del av både klassiske underbukser og boxer briefs, og riktig strikk kan gjøre underverker for figuren.

LES OGSÅ:Gi mannen i ditt liv et strategisk løft.

Treningsundertøy

Tenk på det lille under også når du trener. Bruk spesialundertøy som puster, og sørg for å ha en god strikk i livet som sitter litt stramt og som holder ting på plass.

Boxershortsen

For mange er boxershortsen det klasssiske herreundertøyet. Den klassiske boxershortsen egner seg godt under løssittende jeans og joggebukser, og mindre godt under trange jeans eller dressbukser. Boxershortsen er behagelig, men gir lite støtte og har en lei tendens til å krype oppover.

«Kommando»

De tøffeste går «kommando». Å gå «kommando» vil si å droppe undertøyet. Velger du dette alternativet, gjelder det å passe på utstyret i vinterkulda.

Andre tips til herreundertøy for spesielt interesserte er europeiske bikiniunderbukser og g-strenger - bare husk å forhøre deg med kjæresten først.