FIKK ORDRE OM Å BOMBDE:  To libyskse jagerfly, fotografert her, landet på den internasjonale flyplassen på Malta mandag ettermiddag. Pilotene reiste til Malta etter de fikk ordre om å bombe demonstranter i Tripoli.  (Foto: BEN BORG CARDONA/Afp)
FIKK ORDRE OM Å BOMBDE: To libyskse jagerfly, fotografert her, landet på den internasjonale flyplassen på Malta mandag ettermiddag. Pilotene reiste til Malta etter de fikk ordre om å bombe demonstranter i Tripoli. (Foto: BEN BORG CARDONA/Afp)

– Luftangrep mot mange mål i Tripoli

Jagerfly og helikoptre angriper flere mål i Libyas hovedstad Tripoli, sier øyenvitner til Al Jazeera. Mange innbyggere skal være drept.

- Det vi ser i dag, er ikke til å tro. Fly og helikoptre bomber vilkårlig det ene området etter det andre, sier øyenvitnet Adel Mohamed Saleh til TV-kanalen. - Det er mange, mange døde. Ingen uavhengige kilder har bekreftet opplysningene. Dersom det faktisk er rettet luftangrep mot demonstrantene i Tripoli, kan det være et tegn på at Gaddafis tid er over, mener analytikeren Julien Barnes-Dacey ved Control Risks i London. - Det ser virkelig ut til å vær