Skuespiller Marte Sæteren (22) tar rollen som 16 år gamle Vanessa i «Hotel Cæsar» på ramme alvor. Hun har stor respekt for utfordringene dagens ungdom møter hver dag.

– Min karakter Vanessa har en sterk vilje og er på mange måter selvsikker – hun vet hva hun vil – men hun har også en del kroppskomplekser og en følelse av ut hun kun er det ytre. Hun har vært veldig identifisert med kropp og utseende.

Marte Sæteren spiller 16 år gamle Vanessa Nyman i «Hotel Cæsar».
– Det er sårbare ting å gå inn i og det har vært viktig ikke å flåse det bort. Det er en problemstilling som gjelder kjempemange, sier Marte til tv2underholdning.

Får være barnslig

Karakteren Vanessa er en vakker jente som er glad i å blogge, og er fokusert på sitt eget og andres uteseende. Marte syns det er både gøy og utfordrende å få spille en jente som er seks år yngre enn henne selv.

– Det er fantastisk på mange måter. Min ungdomstid har fått en renessanse. Jeg tillater meg selv å være hormonell og litt barnslig.

Marte har forberedt seg på rollen ved å betrakte ungdomsjenter og se hvordan de oppfører seg.

– Jeg begynte å se rundt meg etter adferden på 16 år gamle jenter, blant annet kroppsspråk og slængsspråk.

Som andre unge «Hotel Cæsar»-skuespillere, må også Marte ta del i intime scener med blant annet kyssing, noe hun ikke har problemer med.

– Det går veldig fint fordi alle er proffe. Det er hyggelig med nærkontakt i jobben.

Se intervju med Marte øverst i saken!

Kjendis

«Hotel Cæsar» er Martes første skuespillerjobb, og hun er klar over at serien vil gjøre henne til kjendis.

– Jeg har tenkt mye på det, og jeg er mentalt forberedt. Jeg tror at folk som ser på serien er fans av «Cæsar», så jeg tror det blir veldig ålreit, smiler Marte Sæteren.

Marte Sæterens karakter Vanessa blogger i «Hotel Cæsar». Nedenfor kan du klikke og besøke bloggen hennes.

Besøk Vanessas blogg her!