Voksenliv og Frode Thuen
Voksenliv og Frode Thuen

Slik overlever du som voksen

Psykolog og terapeut Frode Thuen reflekterer over hva det er som preger oss som moderne voksne mennesker.

Mange mener at ungdomstida er en prøvelse, men det er neimen ikke så lett å være voksen heller.

– Hvordan vi møter utfordringene som voksne, er i dag, mer enn noen gang, opp til oss selv og hvordan vi velger å leve livet, skriver psykolog og parterapeut Frode Thuen i sin bok «Kunsten å være voksen»

Reflekterer rundt voksenlivet

Professor i psykologi, samlivsrådgiver og forfatter Frode Thuen er kjent for de fleste, bla gjennom sin spalte i A-magasinet.

Nå har han skrevet boken «Kunsten å være voksen», der han beskriver og reflekterer rundt voksenlivet i vår tid, i vid forstand.

– I boken beskriver og drøfter jeg noen av de sentrale livsområdene i voksentilværelsen. Kjærlighet og samliv, foreldrerollen, arbeid og karriere, og forbruk, fritid og livsstil.

– Jeg har ingen enkle svar å by på, fortsetter Thuen, jeg prøver først og fremst å reflektere over hva det er som preger oss som moderne voksne mennesker.

LES OGSÅ: - Begjæret kommer ikke av seg selv

LES OGSÅ: Tone Damli Aaberge: – Aksel og jeg har et særdeles godt forhold

sex680 (Foto: Johannessen/Scanpix)
sex680 (Foto: Johannessen/Scanpix)

Om boken

Frode Thuen tar for seg voksenlivet og vårt forhold til våre nærmeste. Det er i dag opp til oss selv hvordan vi velger å leve livet. Det krever en forståelse av oss selv, og denne boka er en hjelp til å gjøre veloverveide valg.

Kunsten å være voksen, Frode Thuen
Kunsten å være voksen, Frode Thuen
Thuen behandler kjærlighet og samliv, foreldrerollen, arbeid, fritid og livsstil. Han bruker seg selv, sin egen oppvekst, familie og skilsmisse og gir innblikk i egen voksentilværelse. Vi får også et innsiktfullt møte med konkrete livskriser hentet fra terapirommet.

Her møter vi mennesker som sliter med voksenlivets utfordringer og som får hjelp til å løse dem. I dag er det opp til oss selv hvordan vi velger å leve livet. Det krever en forståelse av oss selv, og denne boka er en hjelp til å gjøre veloverveide og kloke valg