025 Trine Grung_756066i
025 Trine Grung_756066i

Trine Grung: – Jeg står inne for alt jeg sier

Blogger Trine Grung har gjort sport i å kritisere kjendiser - og trekke tilbake det hun har sagt etterpå.

Blogger Trine Grung har gjort sport i å kritisere kjediser, for deretter å trekke tilbake det hun har sagt etterpå.

– Mediene tar ofte feil mellom sak og person. Jeg kritiserer ikke folk, men et gitt tema, sier Trine Grung til VG.

Grung langet ut mot Tone Damli Aaberge for at hun ble nominert til årets kjendisblogger av Vixon Blogawards. Hun satte et spørsmålstegn ved nominasjonen fordi Tone blant annet så godt som aldri oppdaterer bloggen sin. I etterkant så hun seg nå nødt til å erklære sin kjærlighet for Damli Aaberge i sin egen blogg.

Dementerer utspill

– Tone er ei herlig jente som jeg har stor respekt for. Heldigvis vet Tone det! Klem til henne og lykke til i nytt hus, skrev Grung i sin egen blogg

Hvorfor ser du deg nødt til å dementere utspillene dine? spør VG.

Jeg står inne for alt jeg sier. Pressen vinkler til overskrifter ut i fra tabloide kriterier. Det blir storm i et vannglass, sier hun til VG.

Taper ansikt

Dette er ikke første gangen Grung går tilbake på harde utspill. Hun har kritisert blant annet kollega Elin Tvedt, Linni Meister og Ingeborg Heldal på sin egen blogg. For deretter å bortforklare utspillene i etterkant.

Rådgiver Christoffer Nøkleby i Geelmuyden Kiese mener at offentlige personer som Trine Grung taper ansikt i å hevde seg feilsitert i tide og utide.

– Trine Grungs troverdighet svekkes for hver sak hun dementerer. Nå vet jeg ikke om hun har hatt uflaks eller vært svært upresis i disse sakene. Men hun er en offentlig person, og burde lært av tidligere erfaringer med mediene, sier Nøkleby til VG.