nordtømme
nordtømme

– Petter og jeg snakker veldig lite sammen

– Petter er i sin egen lille boble.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Petter Northugs kjæreste, Rachel Nordtømme var på det nærmeste enig med TV 2 Sporten om at hun skulle jobbe for kanalen under VM i Holmenkollen. Men etter intens møtevirksomhet mellom TV 2 og Team Northug ble klart at trønderjenta ikke skal jobbe for TV 2.

Under dagens pressekonferanse i Seisser Alm kommenterte Northug saken for første gang.

– For meg hadde det ikke gjort noe. Jeg tenker på andre ting under et VM, sa Northug om kjærestens tiltenkte reporterrolle.

Selv om Northug nå har uttalt seg om saken, sier Nordtømme til «God kveld Norge» at hun og kjæresten har veldig lite kontakt for tiden.

– I sin egen lille boble.

– Vi snakker veldig lite sammen, han er i sin egen lille boble. Han konsenterer seg om VM, og jeg konsenterer meg om mine ting. Så vi har holdt han litt utenfor dette her, sier hun.

Hun har fortsatt ikke bestemt seg for om hun reiser til Oslo for å følge kjæresten i skisporet under VM.

– Enten så reiser jeg på treningssamling, eller så er jeg å ser på som vanlig publikum, sier hun.

– Hodepine og mageknip

Etter at det ble kjent at Nordtømme likevel ikke skulle jobbe for TV 2 Sporten under VM reiste hun rett hjem til foreldrene i Trøndelag for å puste ut fra mediekjøret.

– Nå har det altså vært full rulle i 3 dager. I går dro jeg hjem til Steinkjer, til mamma og pappa, for å slappe av. Jeg har konstant hodepine, mageknip og er småkvalm. Kroppen var også helt ødelagt på trening i går. Rart hva stress kan gjøre med kroppen. Hadde trengt en talsmann i slike situasjoner jeg også, skriver hun på bloggen sin.