SIGARETTSMUGLER: Den 17. desember 2009 gjorde Tollvesenet det hittil største beslaget av smuglersigaretter i Norge. Inne i lagrene til en 42 år gammel norskiraker i Oslo fant tollerne nærmere sju millioner sigaretter.  (Foto: TV 2)
SIGARETTSMUGLER: Den 17. desember 2009 gjorde Tollvesenet det hittil største beslaget av smuglersigaretter i Norge. Inne i lagrene til en 42 år gammel norskiraker i Oslo fant tollerne nærmere sju millioner sigaretter. (Foto: TV 2)

– To menn truet meg til å ta imot sigarettene

– Jeg er uskyldig i alt, sier 42-åringen som er tiltalt i Norges største sigarettsmuglersak - og for å ha forsynt 5000 husstander med pirat-TV.

Den 17. desember 2009 gjorde Tollvesenet det hittil største beslaget av smuglersigaretter i Norge. Inne i lagrene til en 42 år gammel norskiraker i Oslo fant tollerne nærmere sju millioner sigaretter. Denne uken og neste møter mannen i Oslo tingrett, blant annet tiltalt for storsmugling og for å ha solgt pirat-TV til flere tusen husstander. 14 måneder i varetekt Helt siden sigarettfunnet, i 14 måneder, har mannen s