Vintage Stories KappAhl
Vintage Stories KappAhl

Se, sommeren er i butikkhyllene

Vårkolleksjonen «Vintage Stories» byr på moderne romantikk fra århundreskiftet.

Moderne romantikk møter gamle arvestykker når KappAhls «Vintage Stories» kom i salg fredag. Kolleksjonen er inspirert av den romantiske perioden som preget moten rundt århundreskiftet, med elementer som florlette stoffer, innfelte blonder og broderier.

Vakker vintage

– Vår inspirasjon er hentet fra den velkledde og kyske moten som dominerte rundt forrige århundreskifte. Vi har lagt vekt på autentiske og forseggjorte detaljer. I tillegg har vi latt oss inspirere av vintagebutikker i Paris hvor man finner vakre antikke vaskede bomullsstoffer og duker, sier Sophie Lilja, kolleksjonssjef for KappAhl Dame i en pressemelding.

NOSTALGISK: Skjørt (kr 399), blomst (kr 59.50), smykke (kr 179), bluse (kr 399), ballerinasko (kr 179).
NOSTALGISK: Skjørt (kr 399), blomst (kr 59.50), smykke (kr 179), bluse (kr 399), ballerinasko (kr 179).

Broderier og blonder

«Vintage Stories» inkluderer topper, tunikaer, cardigans, bluser, skjørt og kjoler med detaljer som hullbroderier og heklede blonder. Kolleksjonen holdes i hvite nyanser, med innslag av blek terrakotta og lys rosa. Blant nøkkelplaggene i kolleksjonen finner vi den dekorerte hvite blusen, det lange skjørtet og jakken med broderte ermer.

Antikk tilbehør

Den romantiske kolleksjonen komplementeres av tidstypisk tilbehør som brosjer, hårnåler, ballerinasko og vesker, samt antikke smykker i mørkt sølv og edelstener.

VINTAGE FOR DE MINSTE: Dåpskjole (kr 499) og tilhørende kyse (kr 149).
VINTAGE FOR DE MINSTE: Dåpskjole (kr 499) og tilhørende kyse (kr 149).

For de minste

«Vintage Stories» kommer også som egen barnekolleksjon, der plaggene i vevet bomullstøy er inspirert at det detaljerte håndarbeidet som preget århundreskiftets mote. Barnekolleksjonen holdes i hvitt og blekrosa, med den vakre dåpskjolen forgylt med broderier og tilhørende lue i hvitt som det mest fremtrende plagget.