Fredrik Nordkvelle (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)
Fredrik Nordkvelle (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)

Nordkvelle blir ikke RBK-spiller

Strømsgodsets midtbanejuvel blir i Drammen.

Rosenborg har jaktet Fredrik Nordkvelle i hele vinter, men nå skal en overgang være lagt død.

- Vi ba om en avklaring før helgen og det har vi nå fått. Det var på tide,dette har trukket ut altfor lenge. Alt overgangssnakket kan virke inn på prestasjonene, selv om Fredrik er en profesjonell spiller. Nå er det bare fem uker til seriestart og det må være fokus, sier spillerens agent, Stig Lillejord til TV 2 Sporten.

Prisforskjell
Etter det TV 2 erfarer er Rosenborg villig til å gi i overkant av to millioner kroner for spilleren, mens Strømsgodsets krav er på tre millioner.

- RBK var interesserte, men nå har dette dratt ut altfor lenge.

- Er spilleren skuffet?

- Nei, Fredrik har det bra i Strømsgodset og har full fokus på de arbeidsoppgavene han har der. Ambisjonene om å ta et steg videre er der fortsatt, men det skjer ingenting nå i dette vinduet, bekrefter Lillejord.

- Ja, nå er Rosenborg lagt på is, sier Fredrik Nordkvelle til TV 2 Sporten.

- Så det betyr at du blir i Strømsgodset?

- Man vet jo aldri med fotball, men det ser sånn ut nå. Så da kan jeg konsentrere meg fullt om Strømsgodset fremover. Det er et kjempebra lag med flink trener og gode lagspillere. Så dette er ingen nedtur. Det er også deilig at saken har fått en avklaring.

Jönsson vil ha forsterkninger raskt
Sportslig leder Erik Hoftun ville ikke kommentere saken i ettermiddag.

Rosenborg-trener Jan Jönsson gjentok tidligere i ettermiddag at klubben jobber på høygir med forsterkninger, og håpte å presentere de snart

- Helst denne eller neste uke, men du skal ikke kjenne deg stresset eller presset slik at det blir noe feil. Det er viktig å få inn den kvalitet og den typen vi ønsker, sier Jönsson til TV 2 Sporten.