jessica simpson
jessica simpson

Drømmer du om langt hår?

Slik jukser du deg til langt og fyldig hår.

Drømmer du om lange lokker, men synes at det tar en liten evighet å spare? Da kan løshår eller extension være løsningen for deg!

Extensions for alle

Når hair extensions først kom på markedet, var det mest vanlig å lime håret fast, noe som blir mindre gjort nå. Det gjør nemlig at håret blir enda mer slitt. Derfor kan frisør Benedicte Evensen fra Ruhs anbefale «Hair Talk».

– «Hair talk» er best for håret fordi det er lett å ta på og av. Håret kan brukes flere ganger, og du kan ta det av og på så mye du vil uten å skade ditt eget hår. Det er skånsomt nok til å passe selv til det aller tynneste hår, sier Benedicte.

parisandeva
parisandeva

Varer opptil ett år

«Hair Talk» kan vare i opptil ett år, hvis du behandler det pent.

– Systemet består av 100 prosent ekte indisk remy hår, som er montert på ultratynne selvklebne strips, som limes direkte på ditt eget hår. Bruker du det pent, varer det opptil ett år, forteller frisøren.

Prislappen

Hvis du ønsker en rimeligere måte å få langt hår på, kan du kjøpe extensions på nettet. Benedicte Evensen fra Ruhs anbefaler imidlertid alle å gjøre det hos en profesjonell.

– Prisen for 40 centimeter hår hos oss er på 6500 kroner, da er det inkludert syv produkter for håret og tilpasning med klipp. Da får man gjort det riktig, forklarer hun.

For å sette på hele hårforlengelsen hos Ruhs tar det ikke lenger tid enn om du skal klippe deg.

– Det tar ca 30 minutter å sette en full extension, sier Benedicte.