Camp Senkveld, vinter2011, gruppebilde (Foto: Håvard Solem/TV 2)
Camp Senkveld, vinter2011, gruppebilde (Foto: Håvard Solem/TV 2)

Camp Senkveld Norefjell

Thomas og Harald er endelig klare for en ny talkshowsesong - og en ny runde av Camp Senkveld.

Etter heftige og morsomme runder av Camp Senkveld på Oscarsborg, Lillehammer og i Stavern, er Thomas Numme og Harald Rønneberg nå klare for en fjerde runde i området rundt Norefjell. Nok en gang leder de hvert sitt kjendislag i konkurranser ingen av deltakerne er foreberedt på på forhånd.

Team Thomas består i vinter av Thomas Numme, Samsaya, Henrik Thodesen, Helén Vikstvedt og Linda Eide.

Team Harald består av Harald Rønneberg, Line Verndal, Vinni, Henriette Steenstrup og Rein Alexander.

3-0 til Numme

Etter tre runder med Camp Senkveld kan Thomas Numme telle tre seire, og Harald Rønneberg ingen. Thomas vil svært gjerne holde på posisjonen sin, mens Harald er rimelig klar for revansje.

Under hele campen skal deltakerne bo på eventyrslottet Villa Fridheim i Noresund, og de ankommer med stil på Krøderbanen.

Ute etter Alsgaards treningsprogram

Til årets første Senkveld kommer en mann som ikke helt er villig til å gi slipp på den herlige følelsen av å stå på premiepallen. Han nærmer seg førti, men da Thomas Alsgaard stilte opp i NM på ski var han ikke snauere enn at han suste inn til en tredjeplass, og det etter noen få ukers god trening ifølge ham selv. Det treningsprogrammet er Thomas og Harald ute etter¿

Hege Schøyen og Marit Andreassen er i god gang med å spille inn TV 2s kommende sitcom 'Sara & Selma'. I serien spiller Schøyen en lykkelig skilt kvinne som forelsker seg i en mann som er mye yngre enn henne, og dermed er det duket for en herlig samtale om modne kvinner og unge menn i Senkveld.

Filmaktuelle Rolf Kristian Larsen har snart premiere på 'Jeg reiser alene'. Det er oppfølgerfilmen til kinosuksessen 'Mannen som elsket Yngve' som vant 4 Amandapriser og ble sett av nesten 200 000, så forventningene til filmen er store.

Se sesongpremieren på «Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2 kl. 22.15

Se også:

«Golden Goal» på TV 2 fredag kl. 23.20

Filmen «Veien til fortapelse» på TV 2 Zebra fredag kl. 21