PARTYKONGER: Partykongene Sverre Goldenheim (midten) og Ronny Ottem (t.h) er skeptiske til at «Kenny King» (t.v) skal «ta over Norge» som partyfikser.
PARTYKONGER: Partykongene Sverre Goldenheim (midten) og Ronny Ottem (t.h) er skeptiske til at «Kenny King» (t.v) skal «ta over Norge» som partyfikser.

Utelivskonger slakter MTV-program

– Han er ikke akkurat en person man ønsker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sverre Goldenheim og Ronnie Ottem er begge godt kjent som partyfiksere i utelivsbransjen i Oslo.

Goldenheim er blant landets mest kjente utelivsprofiler som promotør og arrangør av de største eventene innen bransjen i Oslo. For litt siden deltok han også i TV 3-serien «Norges rike».

Får konkurranse

Nå ser det ut til at Goldenheim og Ottem får konkurranse på party-markedet i hovedstaden, og dette av Kenneth Berg-Paulsen «Kenny King», som er aktuell med sitt eget program på MTV. Programmet sendes lørdag.

Selv kaller Kenny seg kongen av Oslos uteliv.

– Folk kommer strømmende fra hele verden for å feste med «Kenny King» og vennene hans, sier han i serien.

Og han er ikke beskjeden:

– Jeg er alltid midtpunktet på alle fester. Folk synes ofte at jeg er arrogant. Min lidenskap er jenter, penger og makt, fortsetter han.

– Alt dreier seg om image. Jeg er en «hunter» og alle jentene vil feste med «The King», uttaler han

– Ingen stygge mennesker

I serien framstilles Kenny King som Oslos største partyfikser, og gjestelisten er han kresen på:

– Ingen stygge mennesker, ingen tykke og ingen nerder, sier han.

Kenny King er med i serien «My Super Sweet World Class» på MTV. I programmet planlegger og gjennomfører 23-åringen sin egen storstilte bursdagsfeiring.

Bursdagsfeiringen har temaet «Nordic King», og Kenny kler seg ut som en ekte nordisk viking i pels og fjær.

«God Kveld Norge» har snakket med «Kenny King», som selv mener det er plass til to partykonger i Oslo.

– For å bli den beste partyfikseren må man bare lage ekstravagante fester og få med seg de nærmeste til å backe opp. Jeg kjenner Sverre Goldenheim, og det er ingen konkurranse. To konger der ute funker helt fint, sier Kenny King til «God Kveld Norge».

Vil ta over som partykonge for hele Norge

Kenny King drev to klubber i Oslo i fjor. Nå forsøker han å ta over som partykonge på landsbasis.

– Utelivsbransjen er ikke det mest sikre stedet. Jeg pendler litt. Nå driver jeg og frilanser over hele norge, så jeg jobber med saken. Folk er så gira på fest rundt om i Norge. Trondheim er blant topp fem av alle partysteder, sier han.

Nå skal party-vikingen altså figure på internasjonalt fjernsyn.

– Hvordan blir det?

– Spennende! Jeg vet ikke hvordan det blir mottat. Vi har en jantelov i Norge som vi prøver å knuse. Noen kommer til å digge det og noen hate det, sier han til «God Kveld Norge».

– Hva? Skal han ta over Norge, sier Sverre Goldenheim og setter kaffen i halsen da «God Kveld Norge» snakker med han på telefonen.

Takket nei

Han mener at MTV-programmet ikke gir noe riktig inntrykk av utelivet i Oslo. Selv takket han nei til programmet.

– Vi har ikke noe særlig forhold. Jeg driver på et annet nivå. Litt døvt å jobbe med 18 åringer slik han gjør. Han sitter ikke inne med det samme nettverket. Jeg ble spurt om å være med på dette MTV-showet og sa greit nei. Det er ikke mange som har kommet så godt ut av MTV-serier som «My Super Sweet Sixteen», fastholder Goldenheim til «God kveld Norge».

– Jeg ønsker han bare lykke til: Det skal mye mer til før han kommet opp på dette nivået, legger Goldenheim til.

– Ikke en man ønsker

Partyfikser Ronnie Ottem er enda mer krass i sin kritikk av MTV-programmet. Han mener Kenny hausses opp til noe han ikke er.

– Jeg har aldri hørt om noen som har gjort en event med han, og hadde han vært kjempedyktig ville tunge navn i bransjen ha hørt om han. Han er ikke akkurat en person man ønsker, og denne party-konge tittelen er selvutnevnt. Man blir ikke en partykonge før noen andre forteller deg at du er det, og da må man bevise noe og vise til en bakgrunn. Man må opprettholde en kundekrets, og levere jobben. Jeg har ikke gitt meg selv den tittelen, sier Ronny Ottem, som selv ikke har noen planer om å samarbeide med Kenny.

– De fleste utesteder har en levetid på 3-5 år, og det samme med slike selvutnevnte partyfiksere, sier Ottem.

MTV fornøyd

MTV er imidlertid fornøyd med å få med «Kenny King» i serien.

– MTVs castingbyrå fant ham på Facebook, og synes han virket som en interessant person, forteller MTV-sjef i Norge Marit Kringstad til «God Kveld Norge».

Hun mener de etablerte begynner å dra på årene.

– Sverre Goldenheim begynner kanskje å bli litt gammel. Jeg tror det er plass til flere partykonger i Oslo-området, sier Marit Kringstad.