ÅPEN: Ricky snakker endelig ut
ÅPEN: Ricky snakker endelig ut

Ricky Martin: – Livet mitt er bedre nå

Sto fram som homofil og ble tobarnspappa- nå smiler livet til latinostjernen.

Popstjernen Ricky Martin har den seneste tiden fått massiv oppmerksomhet av fans som støtter han etter at han valgte å stå fram med sin homofile legning.

Ble sexxymbol

Da Ricky Martin slo igjennom med låten «Livin La Vida Loca», ble han raskt en av de mest ettertraktede mannlige popstjernene. Musikkvideoene hans spilte på sex og ofte sang han om kjærlighet og om hvordan man forfører kvinner.

– I fjor hadde jeg veldig mye på hjertet, sier Martin, som har lagt et svært åpent år bak seg.

Personlig

– Det er så personlig. Når man legger behovet for å bli akseptert av alle til side, får man en følelse av fred. Og i mange år jobbet jeg så hardt- og jeg ville så gjerne bli likt og jeg ville reise verden rundt. Og det tok meg til veldig sterke sider av suksess. Men så skjønte jeg at det viktigste er å ha det godt med seg selv. Og da jeg gikk fra å ville ha suksess til å bare bli akseptert- det var nok den viktigste forandringen i mitt liv, forteller Martin.

Var ikke lett

– Det var ikke lett. Man må først begynne å åpne dører inne i hodet sitt. Og så blir man sterkere av det- det var veldig frigjorende, forteller Ricky Martin om å komme ut som homofil. Han ble i fjor også foreldre til to barn ved hjelp av en surrogatmor.

Aldri for sent

– Det er aldri for sent å finne ut hvem man virkelig er, og hvis det er sånn at det å få barn trigger det, så kom igjen. Jeg føler meg balansert og jeg føler meg som om jeg er i himmelen akkurat nå, sier Ricky Martin.