Etter en kveld i Elvis' navn var det til slutt Team Dag som røk ut av «Det store korslaget» fredag kveld. Se kvelden i bilder ovenfor!

– Vi har gjort alt vi kunne, har stått spleiset sammen og har sunget så fint vi klarte. Selvfølgelig er vi lei oss for å ikke kunne gi bort premien vi hadde ønsket å gi bort, sier Dag Ingebrigtsen rett etter utstemmingen.

Tristhet og tomhet

Den utstemte korlederen legger altså ikke skjul på at han er trist, men finner trøst i hvor langt koret har kommet.

- Jeg føler tristhet og tomhet, men samtidig er jeg veldig stolt over hva Team Dag har prestert og at vi har hengt med så langt, sier han til TV 2.

Se video: Dette får Dag Ingebrigtsen til å gråte

Har savnet sofaen

Ingebrigtsen tror det skal bli godt å slippe timesvis med kor-øvelser på daglig basis.

– Jeg har savnet sofaen så lenge, så et par dager i den kommer til å gjøre meg godt. Så er det jo hjem til andre og viktige gjøremål. Jeg skal jo ut på turne med mitt eget band, så det blir gledelig, forteller han.

Se korlederne synge

– Mange snille og flinke mennesker

Korlederen mener menneskene er det han kommer til å huske best fra konkurransen.

– Når jeg kommer hjem og får distansert meg litt så kommer jeg nok til å tenke at det har vært en lærerik og koselig tid. Jeg har blitt kjent med mange snille og flinke mennesker. Den beste opplevelsen har definitivt vært å få dele tiden jeg har hatt med menneskene i Team Dag.

Takknemlig for tellerskritt

En annen ting Ingebrigtsen er fornøyd med, er alle stemmene som har fått koret hans så langt i «Det store korslaget».

– Det er nå sånn at musikk ikke kan måles i minutter eller sekunder, centimeter eller meter, det kan kun måles i tellerskitt i denne sammenhengen og vi er takknemlige for alle tellerskrittene vi har fått fra Trondheim og resten av landet, avslutter trønderrockeren.

Igjen i konkurransen står kun tre kor, Team Erik og Kriss, Team Thom og Team Lisa som skal kjempe om en halv million kroner til en veldedighet korlederne velger selv.

Se Team Dags siste opptredener i «Det store korslaget» nedenfor: