Kristianstad/Oslo (TV 2 Sporten) – Dette gjelder hans oppførsel på hotellet om kvelden. Det gjelder både alkohol og brudd på leggetider. Det er helt uakseptabelt, sier Robert Hedin til TV 2 Sporten.

At Frank Løke ikke viser tegn til anger, provoserer landslagssjefen.

– Drakk alkohol på natten
– Han mener det er en bagatell? Det er vel delte meninger om det. Det er absolutt ikke tillatt å drikke alkohol på natten og være oppe hele natten. Vi vil vinne og bli bedre, og vi blir ikke bedre av slikt, så derfor er det helt uaktuelt, sier Hedin.

– Dere vet altså at han drakk alkohol etter at han dro fra sponsorfesten?

– Ja.

Se intervju med Robert Hedin øverst i saken

Svensken innrømmer også at det har vært flere episoder med Løke, som ikke er kjent for allmennheten.

– Det har vært flere episoder, men de kan jeg ikke nevne, sier Hedin.

– Har forsøkt å ta kontakt
I tillegg stiller landslagssjefen seg uforstående til linjespillerens påstand om at ingen i landslagsledelsen har kontaktet Løke etter hjemsendelsen.

Frank Løke til TV 2: – Jeg synes det er latterlig

– Vi har forsøkt å ta kontakt med Frank, men han har ikke svart når jeg har ringt og sendt SMS, sier Hedin, og avslutter med å presisere følgende:

– Dette er regler som vi har laget sammen, og som Frank også har vært med på. Jeg har snakket med ham mer enn én gang. Nå er det bare for mye. Nå er det slutt.

Løke-saken har også preget spillerne.

– Vi har stått samlet. Det eneste vi kan si er at vi tenker på Frank. Han er en god person, en god venn og en vanvittig god håndballspiller, sier Bjarte Myrhol.