Dimitar Berbatov og Javier Hernandez. (Foto: Tim Hales/Ap)
Dimitar Berbatov og Javier Hernandez. (Foto: Tim Hales/Ap)
Blackpool. (Foto: Tim Hales/Ap)
Blackpool. (Foto: Tim Hales/Ap)

Se snuoperasjonen der Berbatov sikret United-seier

Blackpool ledet 2-0 til pause over Manchester United. men så sprakk de som en oransje ballong. Se alle scoringene her.

Blackpool-Manchester United 2-3

Etter et kvarter viste Liverpool-aktuelle Charlie Adam frem pasningsfoten sin. Han la et hjørnespark inn i feltet. Der kom tidligere United-spiller Craig Cathcart stormende og stanget inn 1-0-ledelse.

Fikk ikke straffe
De tilreisende fra Manchester fikk seg enda et slag i ansiktet etter 44 minutter. DJ Campbell dukket opp på bakerste stolpe og ekspederte en viderestusset ball i nettet.

Etter 50 minutter ble Luke Varney løpt ned av Rafael i straffefeltet, men til tross for protestene fra Blackpool-leiren ble det ikke dømt straffe.

Blackpool ble utsatt for et massivt press resten av omgangen og måtte kapitulere til slutt. Etter 72 minutter spilte Patice Evra igjennom Darren Fletcher, som igjen la inn foran mål. Der ventet Dimitar Berbatov, som fikk ballen i mål til 2-1.

Tre minutter senere var det Javier Hernandez som ordnet 2-2 etter at han ble spilt igjennom av Ryan Giggs.

Se scoringene fra kampen i videovinduet øverst

Berbatov avgjorde
Høyreback Rafael måtte bæres av banen på båre etter at han skallet med store, sterke Marlon Harewood etter 76 minutter. Hodeskaden gjorde at kampen ble stoppet i flere minutter. Tvillingbroren Fabio fulgte engstelig båren inn i garderoben. Rafael var ved bevissthet.

Manchester Uniteds seiersmål kom på nydelig vis i det 88. minuttet. Paul Scholes vartet opp med en klassepasning til Dimitar Berbatov, som avanserte mot mål og viste ingen nåde mot Kingson. Berbatov scoret tre mål i forrige kamp og fulgte opp med to nye tirsdag kveld. Det gjør at han nå har hele 19 scoringer så langt i sesongen.

Se intervju med matchvinneren her

487931

På grunn av hodeskaden la dommerne til hele ti minutter, men kampen endte med 3-2-seier til United. Manchester-laget har nå spilt 23 kamper i serien og ikke tapt en eneste en av dem. Luken ned til Arsenal på andreplass er fem poeng. Blackpool gikk på sitt tredje strake tap.

Anders Lindegaard var ubenyttet reserve for United.

 DJ Campbell og Luke Varney jubler etter scoring mot Manchester United. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
DJ Campbell og Luke Varney jubler etter scoring mot Manchester United. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)