carinadahl (Foto: Poppe, Cornelius, © COP)
carinadahl (Foto: Poppe, Cornelius, © COP)

«MGP»-Carina vil være singel

– Jeg leter ikke etter drømmenmannen. Jeg bare koser meg.

Carina Dahl fikk mye oppmerksomhet før den første delfinalen av årets «Grand Prix». Likevel gikk ikke trønderjenta videre, og «MGP»-eventyret fikk en brå slutt på Ørlandet.

I 2006 deltok Carina i «Big Brother» hvor hun traff Anton Granlund. Paret holdt sammen i fem år, men gikk hvert til sitt i januar i fjor. I etterkant av dette bruddet har Dahl blitt linket til både den svenske supermodellen Marcus Schenkenberg og Paris Hiltons ekskjæreste, Doug Reinhardt.

Likevel er den spreke jenta klar i sin tale, hun vil være singel.

– Guns n boys

Carinas deltaker låt i «MGP» Guns & boys handler ifølge henne selv om å trives som singel.

– Jeg leter ikke etter drømmenmannen. Jeg bare koser meg, sier hun.

Selv ikke stevnemøter med Marcus Schenkenberg fikk henne til å skifte mening om den saken.

– Marcus er absolutt en hyggelig type. Vi har hengt litt sammen i Stockholm og i New York, men jeg leter ikke etter drømmemannen. Vi er gode venner vi, og det må gå an å henge litt sammen og bare slappe av, sier hun til «God kveld Norge».

Paris` eks

Carina ble i sommer avbildet sammen med Paris Hiltons ekskjæreste Dough Reinhardt. Og hun merket godt oppmerksomheten dette fikk.

– Både svenske ukeblader og i USA ble det skrevet mye. Når man er ute og jobber med musikk i USA, og omgangskretsen er litt kjent, så er det fort at slike ting skjer. Men de skriver hva de vil, sier hun.

Hun vil nå nyte singellivet og fokusere all sin tid på musikk-karrieren.

– Jeg har vært i et forhold i fem år. Og da er det godt å være litt for seg selv, og date litt. Gjøre hva man vil og ikke ha noen å forholde seg til, sier hun og legger til:

– Det er ikke lett når man har mange reisedager i året. Det blir er gnagsår i forholdet. Så derfor er det bedre å fokusere på karrieren min, enn å å krangle på telefonen.