Gareth Bale (Foto: Nick Potts/Ap)
Gareth Bale (Foto: Nick Potts/Ap)
Shinji Kagawa (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)
Shinji Kagawa (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)

Sjekk søndagens Premier League-rykter

Japansk stjerneskudd på vei til Manchester United, mens Jose Mourinho planlegger et monsterbud på Spursduoen Luka Modric og Gareth Bale.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Følg overgangene i vårt overgangssenter.

Arsenal:
The Gunners ser ut til å vinne drakampen om Southamptons stjerneskudd Alex Chamberlain. 17-åringen skal ha besøkt Arsenals treningsområde på fredag, og en avtale på 100 millioner kroner ventes å bli sluttført i løpet av neste uke. Også Lilles belgiske playmaker Eden Hazard settes søndag i forbindelse med Londonklubben.

Aston Villa:
Gerard Houllier har plukket ut Peter Crouch som den perfekte makker til rekordkjøpet Darren Bent. Tottenham-spissen skal være tilgjengelig for en retur til Villa Park dersom Houllier legger 100 millioner kroner på bordet.

Birmingham:
Birmingham ønsker å sikre seg Aston Villas midtstopper Curtis Davies som for tiden er utlånt til Leicester. Manager Alex McCleish avviser samtidig at han ønsker å kvitte seg med Cameron Jerome.

Blackburn:
Blackburn skal sammen med West Ham og Bolton være interessert i Sporting Lisboas midtbanespiller Simon Vukcevic. Spilleren skal være tilgjengelig for om lag 60 millioner kroner.

Blackpool:
Ian Holloway gjentar nok en gang at han ikke er interessert i å selge sin kaptein Charlie Adam til Liverpool. Holloway karakteriserer Liverpools bud på 40 millioner kroner som en fornærmelse.

Bolton:
Boltons midtstopperkjempe Gary Cahill skal være ønsket av Chelsea. Manager Owen Coyle har imidlertid ingen planer om å kvitte seg med forsvarsspilleren.

Chelsea:
Roman Abramovic skal ønske seg russisk selskap på Stamford Bridge og vurderer derfor å legge inn et bud på Arsenals Andrey Arshavin. Jose Mourinho ønsker på sin side å hente Didier Drogba til Real Madrid og er villig til å betale 150 millioner kroner for ivorianeren.

Everton:
Yakubu ønsker å gjøre sitt låneopphold hos Leicester permanent dersom Sven Göran Erikssons mannskap melder seg på i opprykkskampen i The Championship.

Fulham:
Mark Hughes ønsker å blidgjøre Liverpools supportere ved å hente tilbake venstreback Paul Konchesky. Samtidig kan Manchester Citys høyrekant Shaun Wright-Phillips være aktuell for en låneovergang til Craven Cottage.

Liverpool:
Charlie Adam synes å være desperat etter en Liverpool-overgang og har sagt seg villig til å si fra seg sin overgangsbonus for å få ønsket innfridd. Et bud på 50 millioner kroner kan være det som skal til for at Ian Holloway skal gi slipp på sin kaptein. Serbiske Milan Jovanovic skal være på vei ut dørene på Anfield. Wolfsburg står klar til å signere kantspilleren.

Manchester City:
Roberto Mancinis stall begynner å bli overvektig. Italieneren ønsker å slanke stallen ved å sende Emmanuel Adebayor, Shaun Wright-Phillips og Shay Given ut på lån. Sistnevnte skal være en interessant mann både for Arsenal og Roma.

Manchester United:
Serielederen settes til stadighet i forbindelse med Borussia Dortmunds japanske midtbanemann Shinji Kagawa. 21-åringen kan være på vei til Old Trafford for 200 millioner kroner.

Newcastle:
Alan Pardew insisterer på at han ikke planlegger å kvitte seg med stopperveteranen Sol Campbell. Motsatt skjebne kan den nederlandske keeperen Tim Krul derimot komme til å lide.

Stoke:
John Carews nye klubb kjemper mot West Ham om å signere Tottenhams midtbanemann Jamie O'Hara. Samtidig nærmer Ricardo Fuller seg en overgang til Sunderland.

Sunderland:
Steve Bruce ønsker å låne City-spiss Emmanuel Adebayor. City krever imidlertid at Sunderland dekker hele Adebayors ukelønn på ca 1,7 millioner kroner, noe som kan velte overgangen.

Tottenham:
Diego Forlan ser ikke ut til å bli Spurs-spiller på grunn av Atletico Madrid-spillerens høye lønnskrav. Harry Redknapp har nå rettet søkelyset mot brasilianske Luis Fabiano. I Madrid planlegger Jose Mourinho et bud på intet mindre enn 1 milliard kroner for duoen Luka Modric og Gareth Bale.

West Bromwich Albion:
The Baggies ønsker seg Grant Leadbitter fra Ipswich og Glasgow Rangers-angriper James Beattie

West Ham:
West Ham ønsker seg Tottenhams midtbanespiller Jamie O'Hara og har samtidig planer om å sikre seg innleide Tal Ben-Haim fra Portsmouth på permanent basis.

Wigan:
Roberto Martinez' mannskap vurderer å signere den kontraktsløse angrepsspilleren Pascal Feindouno som har en fortid i de franske klubbene St.Etienne og Bordeaux.

Wolves:
Grant Leadbitter er også ønsket på Molineux. 20 millioner kroner må manager Mick McCarthy betale for å få midtbanemannen til klubben.