youtube2 (Foto: Faksimile YouTube.com)
youtube2 (Foto: Faksimile YouTube.com)

Dette idiotiske drittproduktet virker f*** ikke

Se og hør tidenes produktslakt. (Vi advarer mot sterk språkbruk)

Har du noen gang opplevd at et produkt er så dårlig at du har lyst til å rive ut dine egne øyne i ren, skjær frustrasjon? Det har den fiktive nyhetskanalen The Onion Network gjort. Se totalslakten lenger nede på siden.

Ikke helt TV 2 hjelper deg

TV 2 hjelper deg har siden 90-tallet testet alt fra dopapir til hybridbiler og smart-telefoner. Noen produkter liker vi godt, andre liker vi mindre godt.

En gang i blant dukker det opp produkter som er så dårlige at vi rett og slett må gå ut og advare forbrukere mot å bruke penger på nettopp dette produktet.

Alle våre tester finner du i Testbasen.

Les også: Avslører farlig drittprodukt på direkten

«Stupid piece of s*** that doesn’t work»

Det har også forbrukerredaksjonen til den fiktive nyhetskanalen The Onion Network gjort, men vi må innrømme at de drar på litt hardere enn våre produkttester.

Produktet som blir dratt gjennom søla før det ender opp på slakterbenken er en «stupid box thing» fra Sony. Et produkt som verken Sony, forbrukerne eller journalistene i The Onion vet hva brukes til.

Til The Onion uttaler Sony selv at de designet produktet så dårlig og ubrukelig at alle som kjøper det kommer til å få lyst til å rive ut øynene sine i frustrasjon.

Se slakten i videovinduet under. ( Vi advarer nok en gang mot sterk språkbruk)

TV 2 hjelper deg er tilbake på luften i mars. Vet du om noen totalt ubrukelige og frustrerende dårlige produkter du ønsker at vi skal teste? Send inn dine tips her.

Følg oss på Facebook og Twitter