Tommy Silje Stang (Foto: TV 2)
Tommy Silje Stang (Foto: TV 2)

Tommy på jakt etter sin biologiske far

Silje Stang reiser til Tyskland sammen med Tommy som ønsker å finne sin biologiske far.

Tirsdag 25. januar er det klart for sesongpremieren av «Sporløs». Programleder i år er Silje Stang og hun har besøkt Tyskland, England, Guatemala, Sri Lanka, Brasil og Norge/Danmark med nordmenn som leter etter sine biologiske foreldre, søsken eller andre slektninger.

– Stor opplevelse å få være med på

– Det har vært en spennende og ny stor opplevelse å få være med på å lage programmet «Sporløs». Jeg har delt fine øyeblikk med gjenforeninger mellom deltakere og deres nærmeste og dette er en helt ny setting for meg som tidligere har drevet mye med underholdning, sier Silje Stang.

tommy_220
tommy_220

Første reise for programlederen er til Tyskland. Her reiser hun med Tommy fra Bergen som siden han var 18 år har visst at faren han vokste opp med var hans stefar, mens hans biologiske far er tysk.

Nå er Tommy 36 år, har egen familie med små barn og ønsket om å finne sine røtter og sin biologiske far slipper ikke taket.

Han har bedt Sporløs om hjelp til å lete.

Usikkerhet rundt navnet til faren

Tommys norske mor møtte han som skulle komme til å bli Tommys far under et opphold i Tyskland i 1973. Forholdet tok imidlertid slutt og gravid med Tommy flyttet hun tilbake til Bergen igjen. Siden har det ikke vært kontakt mellom dem, og Tommy har derfor aldri møtt sin biologiske far.

I voksen alder har Tommy gjort noen forsøk på å finne ham, men usikkerhet rundt navnet til faren og manglende tyskkunnskaper har gjort det vanskelig.

Det programleder og Tommy vet er at faren til Tommy den gang bodde i Backnang-distriktet sørvest i Tyskland. Sammen reiser de to til Tyskland for å jakte på Tommys biologiske far.

Sesongpremiere TV 2 tirsdag 25. januar kl. 20:00!