elixia (Foto: Faksimile Elixia.no)
elixia (Foto: Faksimile Elixia.no)

Politimester refser Elixia

Politiet: – Akkurat dette har vært så stort i omfang at det er blitt en stor sak ut av det.

I januar gjør tradisjonelt treningssentrene «alt» for å kapre kunder. Også i år. De siste dagene har lokalavisa Asker og Bærum Budstikke satt fokus på de mange reklameplakatene som treningskjeden Elixia har hengt opp ulovlig langs veier og lignende.

Administerende direktør i Elixia Ståle Angel har tidligere sagt til budstikka.no at treningskjeden ikke har hatt problemer med politiet. Det kan de imidlertid få nå.

– Akkurat dette har vært så stort i omfang at det er blitt en stor sak ut av det, sier Per Herman Thori-Aamot, politiinspektør i Asker og Bærum.

Les også: Stor test av treningstightser

– Forbudt

Nå har nemlig politimesteren i Asker og Bærum sendt brev til Elixia, hvor han påpeker at det er forbudt å henge opp plakater, eller lignende, på eller i umiddelbar nærhet av offentlig sted, med mindre politiet har gitt tillatelse.

Politimester Torodd Veiding skriver videre at «til orientering vil politiet føre en meget streng praksis når det gjelder en eventuell tillatelse. Det bes om at forbudet mot å henge opp reklameplakater på offentlig sted blir overholdt».

Dette er første gangen politiet i Asker og Bærum ser seg nødt til å sende ut et slikt brev.

– Jeg kjenner ikke til at vi har skrevet til noen andre før om dette her. Men det er ikke noe ukjent problem, sier politiinspektør Per Herman Thori-Aamot til TV 2 hjelper deg.

Se også: Stor test av treningskjeder

– Vil rydde opp

Administrerende direktør i Elixia, Ståle Angel, sier i dag at han ikke har sett noe til brevet til politimesteren.

– Jeg kjenner ikke til noe brev. Men hvis det stemmer at vi har fått brevet, vil vi gjøre alt vi kan for å rydde opp, sier Angel til TV 2 hjelper deg.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter