BMW X3
BMW X3

BMW X3: - Tror du denne kommer til å få stempel som "konebil"?

Fredrik har sans for nye BMW X3 - men er også litt skeptisk...

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.

Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Et spørsmål angående nye BMW X3. Har kikket litt på denne og må si jeg liker det jeg ser. Spørsmålet er bare om denne i likhet med forgjengeren kommer til å få stempel som en konebil og litt sånn der "ikke råd til X5". Jeg tror kanskje X1 vil avhjelpe litt på det, men et par av kollegene mine mener at X3 ikke vil slippe unna det stempelet uansett. Hva mener du? Vet jeg sikkert er litt forfengelig nå men bilvalg er jo viktig valg! Mvh Fredrik.

Benny svarer:

He he, dette var definitivt et litt annerledes spørsmål. Skal jeg gjette at du bor i enten Oslo vest eller Asker/Bærum? Jeg tror nok ikke denne problemstillingen er så veldig stor i noen andre kanter av landet enn dette.

Men ja, jeg vet også om folk som tenker sånn om BMW X3 uten at jeg kan si at jeg er helt enig i det. Det er jo temmelig umulig å spå hvordan andre folk vil tenke om en bil i framtiden, men min gjetning er nok at X3 vil ta et skritt opp også i denne målgruppa. Både fordi den er blitt større og mer eksklusiv - men også fordi designet nå har blitt litt mer "voksent" enn på forgjengeren. Det var mye større avstand mellom X3 og X5 da enn det er nå.

X1 har nok også tatt X3s plass som nummer to-bil hos enkelte.

Uansett håper jeg du gjør deg opp din egen mening om dette og kjøper den bilen DU har lyst på, det er nå engang mye viktigere enn hva andre måtte mene om den.

LES OGSÅ: Hvilken BMW gir meg mest oppmerksomhet?

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen – og lykke til!

Full oversikt over bruktbilene – klikk her: