«Tomme Tønner 2», som har premiere fredag kveld, er omtalt som en «kebabrull» av en gansterkomedie. Filmen har blitt slaktet hardt av norske medier i forkant av kinopremieren.

Jenny Skavlans rolle som Yasmin har fått en viktigere plass i filmen denne gangen. Alis gamle flørt har nemlig begynt å jobbe som sikkerhetsvakt for pengetransport.

Se og hør hva Jenny Skavlan sier om det å kaste klærne i «Tomme Tønner 2» i videovinduet ovenfor.

– Yasmin har blitt viktig. Hun har fått flere lag i denne filmen, og jobber mot å bli et bedre menneske, sier Jenny Skavlan til «God Kveld Norge».

– Jenny er kul og for å ikke snakke om - pen. Hun er veldig laidback, kommenterer filmskapter Leom Bashir om samarbeidet med Skavlan under filminnspillingen.

Skuespillerne har det tydelig veldig gøy på sett, men kan til tider også være veldig fokuserte.

– Press på produktet

Hva har du lært mest av?

Jeg lærer hele tiden. Hvis jeg ikke hadde gjort dette hadde jeg tatt en utdannelse. De oppgavene jeg driver med her er reelle. Jeg lager film og lager klær i praksis og det legger større press på produktet.

Som filmskaper i «Tomme Tønner 2» synes Bashir den største utfordringen er å fortelle samme type historie på en ny måte.

– Å fortelle samme type historie anderledes for å vise bredde er vanskelig. De samme karakterene har utviklet seg og det skal fortelles visuelt i en annen stil, fortsetter Bashir.

Kaster klærne

Jenny Skavlan kaster klærne og opptrer i bikini i filmen denne gangen.

– Det er en del av pakka å være med på Tomme Tønner. Du blir ikke med på Tomme Tønner uten å si ja til det, sier Jenny Skavlan til «God Kveld Norge»

– Det er et lite klipp, men det er verdt det, smiler Bashir.