Kari Jaquesson (Foto: TV 2)
Kari Jaquesson (Foto: TV 2)

Slik får du stram mage og rumpe

Så enkelt og effektivt kan du trene mage og rumpe på noen få minutter – med en stoL. SE VIDEO MED KARIS ENKLE HJEMMEØVELSER HER!

Kari Jaquesson er nok over middels interessert i trening og det å holde seg i form, men til og med hun synes det kan bli litt mye innimellom.

– Jeg er jo med på det selv, men jeg skjønner at det kan bli overdose, sier Kari til God morgen Norge. – Men ikke mist motet av det.

Les mer på Karis nettside.

Man går lei

Det kan være lett å hive seg på et av de mange tilbudene nå i januar, og gå alt for hardt ut. Og når februar kommer har man kanskje mistet motet.

– Det er mange fristelser og det er lett å gjøre andre ting enn å ta den daglige trimmen. Særlig hvis man har latt motivasjonen bestemme og har satt av masse tid til trening og alt som er mindre blir et nederlag, så da kan man heller la være, den tankegangen er utbredt, sier Kari.

– Tenk at du kan lage små oaser i hverdagen, som ikke er så ambesiøse, men som varer mye lenger utover året.

Tren hjemme

Et av Karis tips til enkel og lettvint trening er hjemmetrening.

– Det er mange gode grunner til å trene hjemme. For det første er du jo der ganske ofte, så du slipper å dra noe sted. Og så har du egentlig masse treningsredskap hjemme, sier Kari og tar fram sin kjøkkenstol for å vise hvor effektivt det kan være å trene rumpe og mage med bare en kjøkkenstol.

HER ER KARIS ØVELSER!

483389

– Mange tror at hvis de trener magen og rumpa, så forbrenner man fett, men sånn er det ikke. Men det blir veldig hardt inni, og da er det jjo greit selvom det ligger litt pynt utenpå, sier Kari.

Christer og Frode på slankern

Kari Jaquesson har satt seg som mål å slanke Christer Falck og kompisen Frode. Det hele satte i gang litt tilfeldig i desember, og nå er gutta godt i gang med både bedre kosthold og gode treningsråd.

– Det begynner å bli action her, sier Kari om Christer og Frodes innsats til å bedre formen.

Her kan du se hvordan det går med gutta:

483388