Marouane Fellaini (Foto: Matthew Impey/Pa Photos)
Marouane Fellaini (Foto: Matthew Impey/Pa Photos)

Grant innfridde kravet fra eierne

Men West Ham klarte bare uavgjort hjemme mot Everton.

West Ham – Everton 1-1 (1-1)

Se målene i videovinduet øverst!

Et selvmål av Tony Hibbert og en bredside fra Seamus Coleman var hovedbeholdningen i kampen mellom West Ham og Everton på Upton Park i London.

Det betyr at West Ham blir værende på nedrykksplass, mens Everton ligger likt med sine røde byrivaler, Liverpool, på en ellevte plass i Premier League.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Vertene tok ledelsen etter 16 minutter.

Målet kom da Radoslav Kovac brasset ballen mot mål etter en corner, og Tony Hibbert var uheldig og sendte ballen forbi en utmanøvrert Tim Howard i Everton-buret.

Det var mot spillets gang at Everton utlignet fire minutter før pause. Tim Cahill fant en umarkert Seamus Coleman på bakerste stolpe. Iren kunne enkelt bredside inn utlikningsmålet for Merseyside-klubben.

Begge lag kom nær et ledermål før pausen. Scott Parker forsøkte seg med en frekk lobb fra 25 meter, og i den andre enden av banen var Coleman frempå, men skuddforsøket gikk et par meter til side for stolpen.

TV 2 PLAY: Grant har fått frist fra eierne

Etter 70 minutter kombinerte Carlton Cole og Fred Sears for hjemmelaget. Sears sendte ballen inn til Cole, som sleivet ballen til side for mål.

Både West Ham og Everton var frempå med småfarligheter mot slutten, men etter 95 minutters spill blåste dommer Howard Webb av kampen.

Et fortjent resultat utifra kampforløpet.

Ubeseiret de tre siste

Desember har likevel vært en relativt god måned for The Hammers og manager Avram Grant, som før juleprogrammet fikk beskjed fra eierne om at de forventet minst én seier på de tre neste kampene om han skulle få fortsette som sjef for West Ham. Den seiren fikk de på Boxing Day i bortemøte med Fulham. De to andre kampene har endt uavgjort.