Chris Baird (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Chris Baird (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Sjekk suserne fra Chris Baird

Fulham tok sin første borteseier for sesongen mot Stoke på Britannia Stadium.

Stoke - Fulham 0-2 (0-2)

To susere fra venstreback Chris Baird sikret Fulhams første borteseier siden starten av fjoårets Premier League-sesong.

Seieren førte også til at mannskapet til Mark Hughes klatret opp på en 16. plass på tabellen. Stoke falt ned til en tiende plass.

Se kampreferat i videovinduet øverst i artikkelen!

Bortelaget fikk en perfekt start på kampen. Etter fire minutter dundret Chris Baird bortelaget i ledelsen fra rundt 20 meter.

Etter 10 minutter kunne Baird og Fulham juble for andre gang i kampen. Fulham fikk frispark på kanten av sekstenmeteren. Andy Johnson trillet ballen til Baird, som med et knallhardt skudd langs bakken, fant en luke forbi Stoke-muren og inn i nettet bak Asmir Begovic.

– Jeg vet at Bairds første mål er et veldig godt treff, men jeg er skuffet over det andre målet. Asmir (Begovic) burde ha stoppet det skuddet, sa en skuffet Stoke-manager Tony Pulis til Sky Sports etter kampen.

Stoke kjempet seg tilbake etter sjokkåpningen, men klarte ikke å redusere ledelsen før pause. Nærmest kom Ryan Shawcross, men headingen hans ble reddet på streken av Danny Murphy.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham, som forsvarte seg heroisk i den andre omgangen.

Frustrerte Stoke-spillere klarte ikke å overliste Mark Schwarzer i Fulham-målet, og Mark Hughes kunne lettet konstatere at laget hans tok en etterlengtet borteseier, og rykket opp fra nedrykksumpen i Premier League.