ABBAs Björn Ulveus ser ikke lenger bort i fra at ABBA kan opptre sammen igjen. Det står i stor kontrast til tidligere uttalelser fra band medlemmene.
ABBAs Björn Ulveus ser ikke lenger bort i fra at ABBA kan opptre sammen igjen. Det står i stor kontrast til tidligere uttalelser fra band medlemmene.

Agnetha Fältskog vil gjenforene ABBA

- Det er bare en følelse jeg har at det ville vært hyggelig å treffes.

Agnetha Fältskog var en del av den enorme suksessen ABBA opplevde på 70-tallet. Selv om bandet ble oppløst i 1983, er de fortsatt enormt populære verden over.

Selv har Agnetha holdt seg borte fra rampelyset, men nå letter hun på sløret.

Hun vil gjenforenes med sine tidligere bandkollegaer i ABBA, skriver Expressen.

-Det ville vært hyggelig

agnetha_faltskog_epa
agnetha_faltskog_epa
- Vi kommer nok ikke gjenforent for å gjøre en turne slik som Rolling Stones og mange andre gamle band gjør. Men derimot kan jeg tenke meg at vi gjør noe sammen i fremtiden. En gjenforening, et enslig tilfelle i sammenheng med noe ideelt, sier Fältskog til Magasin M.

Fältskog forteller at hun ikke har snakket med de tre andre medlemmene av det populære bandet om det, men hun tror det hadde vært hyggelig med en gjenforening.

- Det er bare en følelse jeg har at det ville vært hyggelig å treffes. Prate litt om fortiden og kanskje opptre sammen, sier hun.

Lav profil

Siden ABBA ble oppløst i 1983 har stemningen mellom medlemmene vært dårlig. Fältskog skilte seg fra Bjørn Ulvaeus fire år tidligere, og stengte seg fullstending inne da oppløsningen ble kjent. Siden den gang har hun holdt en lav profil i media.

- Jeg er veldig lite interessert i å være i aviser eller på TV. Mange tror det bare er en holdning jeg har, men jeg har faktisk rett og slett ikke lyst. Jeg fikk en overdose av det, sier hun i det svært åpenhjertige intervjuet.